Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Stort udvalg af kedeldragter

På 10-4.dk forhandler vi kedeldragter i flere forskellige varianter, farver og størrelser. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, der giver en høj slidstyrke for en rigtig lang holdbarhed. Vi har kedeldragter til både indendørs og udendørs brug. 

produkter

Kedeldragter til mænd

Arbejder du en branche, hvor du er udsat for kulde og smuds, har vi kedeldragter, der er det perfekte valg til dig! Med en kedeldragt bliver du nemlig beskyttet over hele kroppen. Du finder mærker som Mascot og Ocean.

En kedeldragt er en overdel og en under, der er sat sammen som en funktionel enhed, hvor du undgår, at tøjet skrider fra hinanden ved lænden, når du laver foroverbøjet eller knælende arbejde. 

Vores sortiment af kedeldragter er meget varieret, hvad angår funktioner og detaljer, så vi kan sikre os, at der er en kedeldragt, der dækker præcis dit behov. Nogen bruger en kedeldragt, som en overtræksbeklædning.

Det eneste alle vores kedeldragter har til fælles, er den super høje kvalitet med fremragende slidstyrke til fordel for vores kunder, dig. 

Multifunktionelle kedeldragter

Arbejder du udenfor om vinteren, vil en vinterkedeldragt være det perfekte valg til dig. Vi har nemlig kedeldragter med pelsfór samt termofór i ben og arme. Du får super isolerende beskyttelse, så kroppen ikke bliver kold, og du derved undgår sygedage.

De fleste af vores kedeldragter er fremstillet med strækstof i ryggen, som giver dig en øget bevægelsesfrihed for ekstra komfort. Du finder også kedeldragter med reflekser, aftagelig hætte, forlommer, knæforstærkning og mange andre smarte funktioner.

Arbejder du i miljøer, hvor der kræves høj synlighed, skal du have en fluorescerende kedeldragt, der er fyldt med reflekser samt reflekseffekter, der øger sikkerheden markant. Arbejder du indenfor i bygninger, hvor det kan være koldt, kan du nøjes med en kedeldragt i en lidt lavere prisklasse. Kvaliteten bliver dog også afspejlet heraf, dog uden at gå på kompromis med den super høje kvalitet. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.