Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Overalls

Overalls i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så du er sikker på, at du kan finde præcis det, du søger. Vi har overalls til alle erhverv med mange lommer til forskellige funktioner, så du altid har dit vigtigste værktøj lige ved hånden! 

produkter

Arbejdsoveralls fra Mascot

Vi hos 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel ønsker kun det bedste for vores kunder. Derfor tilbyder vi et væld modeller af Mascot overalls samt Carhart overalls til dig.

Vores overalls fra Mascot forhandles i mange forskellige størrelser, farver og med flere forskellige funktioner. Vi forhandler overalls, der kan bruges i faktisk alle erhverv, hvorfor vi helt sikkert har noget for dig!

Overalls til al slags vejr

Har du et job, hvor du arbejder meget udenfor, kan det være vigtigt med den rette beklædning. Derfor tilbyder vi Mascot overalls, der er perfekte til varme og kolde dage!

På 10-4.dk forhandler vi overalls, der er både vandtætte og vindtætte. Vi har desuden også et stort udvalg af fluorescerende overalls, der er fremstillet med certificerede reflekser.

Disse overalls er især egnet til arbejder, hvor der kræves høj synlighed, så din egen sikkerhed forøges. 

Overalls

Vores store udvalg af Mascot overalls sikrer dig, at du helt sikker vil kunne finde de overalls, der passer dig.

Vores udvalg af overalls er fremstillet med forskellige funktioner og pasformer, hvorfor du helt sikkert vil kunne finde præcis den model, du leder efter.

Du finder her på siden flere løsninger af overalls med knælommer, som er perfekte til dig, der laver meget knælende arbejde. Knælommerne kan typisk justeres efter knæpudens størrelse, så du altid får den optimale beskyttelse af dine knæ.

I alle overalls fra Mascot er der implementeret elastisk og justeringsmuligheder i stropperne, så du altid har den bedst mulige komfort til arbejdet. Du får nemlig selv mulighed for at tilpasse stropperne på dine overalls.

I vores sortiment har vi modeller, der er fremstillet med rigtig mange praktiske lommer. Har du behov for meget plads, anbefales det, at du vælger en model med forskellige lommer i smæklommen, lårlomme, tommestoklomme, frontlomme med mere. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.