Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Knickers

Mangler du arbejdsknickers i slidstærkt materiale, er du kommet til det helt rigtige sted. På 10-4.dk finder du Mascot arbejdsknickers til priser, du ikke finder andre steder! 

Se også vores store udvalg af arbejdsbukser og arbejdsshorts.

produkter

Mascot knickers

Er arbejdsbukserne for varme, men arbejdsshortsene for korte, er disse knickers fra Mascot et oplagt kompromis. Længden gør, at du beskytter knæ, samtidig med at du får masser af bevægelsesfrihed. Vi forhandler Mascot arbejdsknickers i flere modeller, farver og størrelser, så du er sikker på at kunne finde den model, der passer dig bedst. 

Husk, at vores udvalg af Mascot knickers kan anvendes af både mænd og kvinder.

Arbejdsknickers til ethvert behov

Med et par Mascot arbejdsknickers er du sikret langt ud i fremtiden! Mascot knickers er nemlig produceret i super kvalitet, der kan holde til stort set alt.

Som håndværker der arbejder udenfor året rundt, er der ikke noget bedre at arbejde udenfor om sommeren, især hvis man har et par arbejdsknickers på. Mascot knickers giver dig de bedste forudsætninger for en super komfortabel arbejdsdag.

Alle Mascot knickers er fremstillet med henblik på høj kvalitet, komfort og pasform, for at give dig en god bevægelsesfrihed kombineret med fremragende komfort. 

Mascot Advanced - ubegrænset bevægelsesfrihed

Mascot Advanced er en serie med styrke, komfort og bevægelsesfrihed i en klasse for sig! Mascot Advanced-serien er designet og produceret til dig, der kræver det aller bedste af deres arbejdsbeklædning.

Mascot Advanced arbejdsknickers er fremstillet i et 4-vejsstrækstof, der kan strække i alle retninger, hvorfor du netop får denne unikke bevægelsesfrihed. 

Inspirationen af Advanced-serien kommer fra de mennesker, der arbejder og lever med havet og vinden i horisonten. Det er nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der kan klare vind, vejr og ikke mindst en ubegrænset bevægelsesfrihed, som gør dig i stand til at yde dit maksimale under hårde vind- og vejrforhold.

Du får en bevægelsesfrihed, som der også er i ekstremtsportstøj. Slidstyrken og den høje robusthed er inspireret af erhvervsfiskernes vind- og vejrforhold, hvor Advanced-seriens flotte design kommer fra surfernes våddragter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.