Uldtrøjer i høj kvalitet!

Skal du bruge en ny arbejdstrøje eller bare en lækker uldtrøje til fritidsbrug? Vi har de perfekte løsninger af Snickers uldtrøjer her! Forhandles i forskellige farver.

Leder du efter en hættetrøje, sweatshirt eller striktrøje har vi også lækre løsninger af disse!

Filter:
Sortering:
2 produkter

Her ser du vores sortiment af vores uldtrøjer. Vi forhandler kun kvalitets uldtrøjer, du kan anvende til både arbejde men også fritid. Køber du en Snickers uldtrøje, får du en uldtrøje i naturligt uld, der effektivt holder din krop varm. Grundet de fugtabsorberende egenskaber vil din krop ikke føles våd, så du undgår en følelse af, at din krop er nedkølet. Uld har en fantastisk evne til at holde på farven. Du ser faktisk aldrig en gammel og træt uldtrøje, der har mistet al sin farve. Skal du på tur, kan du bare smide uldtrøjen i kufferten, da strikket uld ikke krøller. Snickers uldtrøjer har forstærkninger på albuer og underarme, så du får glæde af din uldtrøje i rigtig lang tid!

Husk at du kan bruge vores uldtrøjer som et mellemlag under en jakke, men du kan selvfølgelig også bruge den alene eventuelt over en af vores t-shirts

Uld - et naturligt materiale

Uld er et naturligt materialet, der samtidig er en meget avanceret fiber. Det er super holdbart, elastisk, lækkert blødt og praktisk i både lunere og koldt vejr. Uld er et yderst fugtabsorberende materiale, der leder fugt væk fra kroppen, så din krop aldrig vil føles nedkølet og ulækker. Uld er meget praktisk, når du skifter mellem let og hård aktivitet, som f.eks. på arbejdet, da det har temperaturregulerende egenskaber! Desuden er uld et yderst praktisk materiale, da det er modstandsdygtig overfor snavs og dårlig lugt, hvorfor du ikke behøver vaske uld så ofte som andre materialer. Som oftest er det nok at hænge det til udluftning, for at din uldtrøje føles ren og lækker igen. 

Uld har holdt mennesker varme i flere årtusinder, og især indenfor friluftsliv har det været brugt flittigt! Uld er et krøllet og hult fiber, der indeholder store mængder luft, hvorfor det virker super isolerende. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.