Mascot arbejdstøj

Mascot er den største og mest populære producent af arbejdstøj i Danmark. Herudover spreder de sig også ud over det meste af verdenen, med hovedmarkedet i Vesteuropa.

Masser af arbejdstøj fra Mascot

Hos 10-4 finder du et kæmpestort udvalg af arbejdstøj. Arbejdstøjet fra Mascot er ikke ”bare” arbejdstøj. Mascot har udviklet en række særlige patenterede funktioner i arbejdstøjet, afhængigt af hvad det skal benyttes til som fx højere isoleringsevne, sikring af fugtafledning, smuds- og vandafvisning mv.

Læs mere om nogle af de patenterede funktioner herunder.

CLIMascot®

CLIMascot® Lightweight Insulation er fór med en særligt høj isoleringsevne – og tilmed i et åndbart letvægtsmateriale der fylder så godt som ingenting, når det presses sammen. Der er bl.a. anvendt genbrugsmaterialer under fremstillingen af fóret.

MascotDry®

Køber du arbejdstøj med MascotDry® får du tøj, der leder fugten væk fra kroppen, så du undgår nedkøling og i stedet holder varmen under arbejdet. Tøjet leveres med en smule stræk, så det både har de fugtafledende funktioner, samtidig med at det også er rart at have på.

Komforten er vigtig for at arbejdet udføres godt og ordentligt.

Bearnylon®

Køber du vintertøj til arbejdet fra Mascot, vil du højest sandsynligt få tøj med Bearnylon som det yderste lag. Bearnylon har en ekstrem høj slidstyrke samt virker både smuds- og vandafvisende. Kombineres dette med CLIMascot® Lightweight Insulation får du et produkt, der også har en super god isolerende egenskab.

Mascotex®

Når du køber arbejdstøj med Mascotex påsættes forseglende tape i alle sømme fra bagsiden, hvilket sikrer dig en vandtæthed på 100%. Det særlige ved Mascotex er dog også, at du samtidig med 100% vandtæthed også får et åndbart materiale.

PyroPro®

Køber du arbejdstøj med PyroPro, får du tøj i stof i en antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende stofkvalitet. Arbejdstøjet får, efter endt produktion, en kemisk efterbehandling, hvilket sikrer de hæmmende egenskaber.

Thermax®

Thermax består af et trelagsmateriale der har en særlig isolerende effekt – og benyttes primært i termoundertøj. Thermax er særligt varmeisolerende og sikrer dig altså mod kulde, selv når du laver stillesiddende arbejdet en kold dag.

Indersiden af materialet er i polyester, hvilket sikrer at fugten ledes væk fra kroppen – og i stedet ud til bomulds- og modalfibrene i det yderste lag. Det vigtige en kold dag er, at kroppen ikke er våd, da den på denne måde nedkøles hurtigere.

Arbejdstøj og sikkerhedssko til herrer og damer i højeste kvalitet

Når du vælger Mascot, er du sikret arbejdstøj til både krop og fødder i absolut højeste kvalitet til mange forskellige brancher som håndværkerbranchen, service, transport og industri. Hovedfokusset er på at sikre høj komfort og pasform samt god kvalitet og flot design.

Mascot total tester alle produkter, der fremstilles, så du er sikret at dit arbejdstøj er lige som det skal være – ligegyldigt hvilke af produkterne du vælger. Der benyttes både laboratorietests, brugertests og kvalitetskontroller i arbejdet med at gennemteste alt arbejdstøjet. Deraf kommer også Mascots slogan: Tested to work.

Med Mascot arbejdstøj får du ikke det billigste arbejdstøj, og det er et helt bevidst valg. I stedet får du det bedste arbejdstøj du kan få, som fx letvægtsarbejdstøjet Mascot Advanced.

Mascot blev grundlagt i 1982 og har hovedkvarter i Engesvang ved Silkeborg. Med 2300 medarbejdere i både Danmark, Tyskland, Vietnam og 14 andre lande, er tryk på for den danske virksomhed, der leverer til hele verden.

Størrelsesguide

De fleste Mascot-produkter kan benyttes til både mænd og kvinder og samtidig finder du også et udvalg af arbejdstøj decideret udviklet til børn. Derudover findes der også en del Mascot produkter som er udviklede til kvindens kropsform.

Som kvinde har du sortimenter specielt til kvinder, hvor du kan vælge mellem to forskellige pasformer, når det gælder bukser, nederdele og shorts:

  • Diamond fit
  • Pearl fit

Forskellen mellem de to bestemmes ud fra hhv. livvidde og hoftevidde. Mål livvidden der, hvor du er smallest - og hoftevidden der, hvor du er bredest (mål med samlede ben).

Diamond fit

Generelt kan det siges, at er der mere end 20 centimeter mellem målet af livvidden og hoftemålet, skal du vælge Diamond fit-pasformen.

Pearl fit

Er der mindre end 20 centimeter mellem livvidden og hoftemålet? Så bør du vælge Pearl fit-pasformen.

Når du har fundet din pasform, skal du bruge dit hoftemål til at finde frem til den rette størrelse

Overdele (t-shirts, sweatshirts, jakker mv.)

Herre t-shirt

Skal du finde den rette t-shirt, skal du måle brystvidden, der måles rundt om det bredeste sted på brystet.

Herre skjorte

Skal du finde den rette skjorte-størrelse, skal du måle halsvidden. Dvs. lige under hagen og 1 cm over kravebenet.

Kvinde overdel

Mål brystmålet omkring den bredeste del af brystet

Underdele (bukser, overalls & jeans)

Herre bukser

Når du skal finde den rette størrelse på dine bukser/overalls som herre, er der flere ting du skal måle.

Først skal du måle hhv. din livvidde. Hav i denne måling for øje, at overalls ikke findes i de ulige størrelser. Herud over, er størrelsen midt mellem to størrelser, så er det bedst at runde op.

Herefter skal du måle benlængden, der findes i tre forskellige længder. Benlængden måles indvendigt på benet, fra skridtet til gulvet.

Kvinde bukser

Er du kvinde, skal du måle hoftemålet om hoftens bredeste punkt – og som kvinde skal du måle hoftemålet med samlede ben og vurdere størrelsen ud fra, om du er Diamond- eller Pearl fit-typen.

Mascots kvindebukser fås i to benlængder på hhv. 76 cm og 82 cm.

Hovedbeklædning

Det er finde den rette størrelse på hovedbeklædning kræver ikke så meget. Mål blot dit hoveds mål hele vejen rundt om hovedet der, hvor det er bredest.

Fodtøj - Herrer & kvinder

Alle sko fås i størrelser 35-48 og i tre forskellige vidder: 8, 10 og 11.

Det gode ved arbejdssko er, at den størrelse du bruger i "almindelige" sko ofte, også vil være den, der passer dig i arbejdssko.

Spørgsmål - få hjælp her

Er du i tvivl om dit valg af Mascot arbejdstøj? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette arbejdstøj.

Ring, send os en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også udvalget af Snickers arbejdstøj | Carhartt fritidstøj og arbejdstøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.