Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Strømper

Bomuldstrømper, frottestrømper eller polyesterstrømper? Vi har det her på 10-4.dk Vi forhandler strømper i super kvalitet med høj slidstyrke fra Mascot, Carhartt, Snickers, Brynje og ProActive! 

Bestil strømper i 2-pakker, 3-pakker, 10-pakker og 20-pakker! 

produkter

Arbejdsstrømper fra alle de store mærker

I løbet af en lang arbejdsdag afgiver dine fødder en masse fugt. Det er derfor ret vigtigt, at du vælger et par strømper, der håndterer fugten på den rigtige måde, så du undgår følelse af våde fødder, som deraf vil føles kolde.

Til dette er syntetiske materialer et oplagt valg, det har hurtigttørrende egenskaber, så fugten kan komme hurtigt ud af skoen. Når du kigger efter disse egenskaber, vil du helt sikkert blive glade for strømper, der fremstillet med Coolmax®, som effektivt kan absorbere fugten, og lede det væk fra huden, så du er sikret åndbare egenskaber.

Coolmax® spreder fugten ud på et større område, så det hurtigere kan fordampe. På 10-4.dk har vi sokker til enhver arbejdssituation, så du er sikret god komfort dagen lang.

Arbejdsstrømper der regulerer varmen

Leder du efter et par strømper, der kan regulere varmen, leder du efter uldstrømper. Uldstrømper er typisk tykkere, hvorfor de naturligt også vil føles varmere.

Uld har fremragende fugt- og temperaturregulerende egenskaber, der absorbere en hel del fugt. Ulden vil ikke føles våd mod huden, da uld har en vandskyende overflade. Selvom ulden bliver fugtig, vil den ikke miste sine temperaturregulerende egenskaber.

De lidt tykkere uldstrømper vil også aflaste trædepuderne.

Vores udvalg af arbejdsstrømper

Vores udvalg består af:

Brynje arbejdsstrømper

Arbejdsstrømperne fra Brynje er komfortable strømper til hverdagsbrug hele året rundt.

Strømperne følger føddernes form og holder pasformen hele arbejdsdagen og transporterer sveden væk fra fødderne, så disse kan holde sig tørre hele dagen lang.

Carhartt arbejdsstrømper

Vores udvalg af Carhartt består af helårsstrømper samt superisolerende støvlestrømper, der fungerer godt i vintermånederne.

Arbejdsstrømperne til vinterbrug er både svedtransporterende, åndbare og strækbare. Herud over er de ekstra forstærkerede både ved hæl og tå.

Dr. Bieler arbejdsstrømper

Dr. Bieler er en Tysk sokkeimporter, der har været på markedet i over 60 år, som indkøber arbejdsstrømper fra både anerkendte og erfarne produktionsfaciliteter over hele verden.

Vores udvalg af arbejdsstrømper fra Dr. Bieler består af både arbejdsstrømper og jagtstrømper, der primært består af bomuld og polyester. Hele vores udvalg består af pakker med 3 par per pakke.

Mascot arbejdsstrømper

Mascots arbejdsstrømper er arbejdsstrømper af højeste kvalitet, der bl.a. sørger for at regulere varmen, håndtere fugt og tilpasse sig det fodtøj, du har på.

Vores udvalg inkluderer disse modeller:
- Kisimu
- Manica
- Mongu
- Tanga
- Asmara

Alle modeller har Ergonomic Comfort Support, der sikrer særlig forstærkning i sokkerne lige der, hvor foden har brug for det. Det være sig hæl, tå eller hele foden.

Se alle Mascot arbejdsstrømper her

Pinewood arbejdsstrømper

Pinewood arbejdsstrømper transporterer sveden til ydersiden af strømpen, for så at forsvinde herfra, så fødderne holdes tørre.

Vores udvalg inkluderer almindelige arbejdsstrømper og deciderede uldsokker, der giver ekstra varme og komfort. Alle udgaver bringer sveden fra selve foden og ud på ydersiden af sokken.

ProActive arbejdsstrømper

Vores udvalg af ProActive arbejdsstrømper består af mange forskellige typer strømper.

Vi har både almindelige bomuldsstrømper, frottestrømper, funktionsstrømper, ragsokker og uldstrømper.

Alle strømper sidder godt og er behagelige at have på.

Snickers arbejdsstrømper

Snickers arbejdsstrømper er åndbare og sidder godt på foden. Afhængig af model er Snickers arbejdsstrømper kendetegnet ved:
- Fantastisk pasform
- Indvendig frotte for øget komfort
- Suveræn pasform
- Ekstra ventilation
- Åndbare materialer, der holder fødder tørre og komfortable

Vulpes varmesål

Vulpes varmesålen sikrer varme fødder i støvlerne. Det er let at styre temperaturen til netop det du ønsker vha. af en app på din smartphone.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.