Mascot strømper

Udvalget af Mascot arbejdsstrømper regulerer varmen, håndterer fugten og sørger for, at foden har det tilpas i det fodtøj, du har på.

Topkvalitetsstrømper til enhver arbejdssituation

Når du vælger Mascot arbejdsstrømper får du strømper af højeste kvalitet, der sikrer dig god komfort - hele dagen. En god arbejdssok sidder tæt til foden, og det er faktisk bedre at vælge en lidt for lille, end en for stor sok, da en for stor sok lettere vil komme til at folde – og du vil få vabler på fødderne.

Udvalget af Mascot arbejdsstrømper er kendetegnet ved at være topkvalitets-sokker til alle tænkelige arbejdssituationer. Udvalget er udarbejdet i de bedste kvaliteter og teknologier, der transporterer sveden væk fra fødderne, så de tørrer hurtigt – og du ikke får våde og kolde fødder.

Du får med andre ord de bedste arbejdsstrømper på markedet.

Tykke sokker vil oftest være lidt løsere end de tynde sokker, men til gengæld har de bedre fugt- og temperaturregulerende egenskaber. Herud over kan de tykke sokker både lettere rumme en hel del fugt, uden ulden føles våd mod huden - og selv, hvis ulden er våd, vil den stadig være med til at sikre en god temperatur i skoen.

Vores udvalg

Vores udvalg af arbejdsstrømper fra Mascot inkluderer modellerne:

  • Mascot Kisumu
  • Mascot Manica
  • Mascot Mongu
  • Mascot Tanga
  • Mascot Asmara

Alle strømperne fra Mascot har Ergonomic Comfort Support (ECS), der er en teknologi, der giver dig ekstra forstærkninger i sokkerne, der, hvor foden har brug for det.

Det være sig under fx hæl, tå eller hele foden.

Mascot Kisumu

Mascot Kisumu-strømperne er robuste sokker i uld med forstærkninger på hæl og tå. Disse strømper er både gode til lukkede sko/støvler samt som overtrækssokker – og overholder Oeko-Tex® Standard 100, der garanterer, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer i produkterne.

Mascot Manica

Mascot Manica-strømperne har, ud over ECS også særlige svedtransporterende egenskaber og åndbarhed. Herud over indeholder sokkerne også COOLMAX, der giver en bedre komfort i varme omgivelser.

Sokkerne er i kraftig kvalitet og velegnet til kraftigt, lukket fodtøj som fx støvler eller gummistøvler.

Mascot Mongu

Mongu-modellen er i kraftig kvalitet og i en sammensætning af materialer, der sikrer høj komfort hele dagen.

Denne model passer særligt godt til kraftige, lukkede sko samt støvler og gummistøvler.

Mascot Tanga

Tanga-modellen er i let kvalitet i et både åndbart, fugtabsorberende og slidstærkt materiale. Sokkerne holdes på plads af elastan, der ikke danner folder (og vabler) og er særligt forstærkede under hele foden i form af frottèpolstring.

Denne model passer godt til sandaler, lette støvler og sportssko.

Mascot Asmara

Asmara-modellen er svedtransporterende og åndbar med en forbedret pasform. Sokkerne er inkluderet COOLMAX-teknologien, der sikrer nedkøling ved effektiv svedtransport.

Asmara-modellen har en specifik venstre- og højresok, så foden er støttet på bedst mulig måde – og har, ligesom de andre Mascot strømper, en forstærkning under både hæl og tå.

Har du spørgsmål? Få hjælp her

Er du i tvivl om, hvilke Mascot strømper du skal vælge? Hos 10-4 er vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.