Poloshirts

Se vores store udvalg af poloshirts fra både Snickers og Mascot. I vores sortiment kan du blandt andet finde poloshirts med pasform til både kvinder og mænd. Vores udvalg af polo er særdeles egnet til både byggeri, værksted men også til kontoret. 

Sortering:
produkter

Poloshirts til mænd og kvinder

På 10-4.dk forhandler vi et stort udvalg af poloshirts til både mænd og kvinder. Vi har poloshirts i flere forskellige klasser, hvor der er lagt vægt på kvalitet, slidstyrke, formstabilitet og farveægthed. Uanset dit behov har vi helt sikkert en polo, der passer til netop dit behov!

Formel påklædning

Ønsker du et mere formelt udtryk, hvor du samtidig får en høj funktionalitet, er en polo fra 10-4.dk et perfekt valg til dig. Du får her et bredt sortiment af poloer fra både Snickers og Mascot, som får dig til at fremstå mere formelt, når du f.eks. er i møder med dine kunder. Uanset dit behov har vi poloshirts, der passer til arbejde på kontor, værksted og byggeri! 

Din virksomheds DNA

Det meste af vores polo-sortiment er ensfarvet med masser af plads til logo-tryk, hvor det mest oplagte selvfølgelig vil være tryk af din virksomhed. Desuden har vi flere forskellige farver, så du forhåbentlig kan finde en, der passer til netop din virksomhed. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.