Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Termojakker

Se vores store udvalg af termojakker. Vi forhandler kvalitets termojakker fra både Mascot og Elka. 

Vi har termojakker i mange modeller og varianter, så du kan være sikker på, at finde den der passer præcis dig.

produkter

Højkvalitets termojakker

Mangler du en varm arbejdsjakke på dage, hvor det kan være koldt? Så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig kvalitets termojakker fra Elka og Mascot i mange varianter, farver og størrelser.

Vores udvalg af termojakker er perfekte til dig, som gerne vil have en jakke som kan bruges til alle årstider. En termojakke sørger for at holde dig varm og reguleret. Der er desuden altid plads til ekstra tøj indenunder, så du selv bestemmer temperaturen. Du kan have den indenunder vinterjakken eller bruge den om efteråret.

Med vores sortiment har du slidstærke termojakker, som kan holde til lange arbejdsdage.

Mascot CLIMascot®

Hvis du leder efter en termojakke i super kvalitet, vil vi blandt andet anbefale dig Mascot CLIMascot® termojakken, der er produceret med det varme og bløde CLIMascot®-fór.

CLIMascot®-fór er et super lækkert og blødt fór, der næsten ikke fylder noget. Du kan f.eks. presse jakken sammen uden problemer have den i din taske. Derfor kan du også have denne indenunder en anden jakke, hvis det er ekstremt koldt.

CLIMascot® termojakken er en super arbejdsjakke med et væld af funktioner. Den er blandt andet vandafvisende og elastisk for super komfort. CLIMascot® er et særdeles miljøvenligt produkt, da det er produceret med miljøvenlige materialer. 

Stort udvalg

Vi har selvfølgelig også andre modeller fra Mascot og Elka i forskellige prisleje, der passer til enhver. På 10-4.dk forhandler vi også fluorescerende termojakker, der er spækket med reflekser og reflekseffekter, der øger din sikkerhed gevaldigt. 

Se også Elka 2-i-1 termojakke, der er så smart, at du kan sætte den ind i udvalgte Elka jakker via elastik loops i ærmer og nakke.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.