Sikkerhedsstøvler

Her ser du vores store udvalg af sikkerhedsstøvler fra Mascot, HKSDK, Brynje, SolidGear, NokNok med flere. Vi forhandler kun produkter i højeste kvalitet, så du kan få glæde af dine sikkerhedsstøvler i rigtig lang tid!

Sikkerhedsstøvler til dig!

På 10-4.dk forhandler vi et bredt udvalg af sikkerhedsstøvler, så vi er sikrer på, at vi kan tilbyde et par, der passer til netop dine behov. Vi forhandler sikkerhedsstøvler til alle erhverv som byggeri, industri, håndværk, landbrug og meget mere. Vi forhandler kun sikkerhedsstøvler fra øverste hylde, så du kan have glæde af dine sikkerhedsstøvler i rigtig lang tid. 

Sikkerhedsstøvler er primært til professionelle, der vil have varme om fødderne, når det er rigtigt koldt. Sikkerhedsstøvler har samme funktion som en sikkerhedssko. Man vælger dog en sikkerhedsstøvle, hvis man vil have et højere skaft, der dækker bedre omkring dine ankler, hvorfor du her får en smule bedre beskyttelse samt støtte. Du kan man fordel vælge en sikkerhedsstøvle, hvis dine fodled er udsat for mange vrid i løbet af arbejdsdagen. 

Certificerede sikkerhedsstøvler

Når du skal finde dine nye sikkerhedsstøvler, er det vigtigt, at du finder sikkerhedsstøvler med de rette certificeringer, som der kræves til netop dit brug. Alle modeller i vores sortiment har f.eks. certificerede tåkapper, som alle yder certificeret beskyttelse mod tunge genstande, der kan falde ned over dine tæer. Ligeledes er alle modeller udstyret med certificerede sømværn, der effektiv beskytter mod søm og andre skarpe genstand, så du undgår at træde i et søm. 

Komfortable sikkerhedsstøvler

Når du køber dine sikkerhedsstøvler på 10-4.dk, får du støvler med høj sikkerhed samt super lækker komfort. Du kan frit vælge, som du er til sikkerhedsstøvler med højt støvleskaft, eller om du er til sikkerhedsstøvler med lavere støvleskaft. Hvis du laver hårdt fysisk arbejde dagen lang, vil du hurtigt opleve en forskel! De fleste af vores modeller er produceret med en stødabsorberende sål, der mindsker de stød, du får i kroppen. 
Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at du får en sikkerhedsstøvle i super slidstærkt materiale, der øger holdbarheden, som tilmed hjælper på en super pasform, som er behagelig at have på en hel dag på arbejdet. Vi har desuden modeller, der er 100% vandtætte for øget komfort.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Se også udvalget af Fodtøj til kvinder | Sikkerhedssko til kvinder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.