Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Arbejdsjakker i høj kvalitet

Her finder du arbejdsjakker med høj slidstyrke og i kraftig kvalitet, præcis som det kræves af arbejdsjakker. Vi forhandler arbejdsjakker i mange forskellige varianter og størrelser, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

produkter

En arbejdsjakke bliver udsat for meget slid, hvorfor det er et must, du har en jakke, der kan tåle lidt af hvert, hvor hver model har unikke egenskaber! Derfor forhandler vi kun arbejdsjakker i bedste kvalitet.

Uanset hvilken industri eller hvilket miljø, du arbejder i, har vi en der passer til dig. Har du f.eks. behov for arbejdsjakker, hvor der kræves højs synlighed, forhandler vi fluorescerende arbejdsjakker med reflekser. Måske har du brug for en arbejdsjakke med mange lommer, som gør dit arbejde nemmere?

Vores udvalg af arbejdsjakker

Vores udvalg af arbejdsjakker inkluderer:

  • Mascot arbejdsjakker
  • Carhartt arbejdsjakker
  • Snickers arbejdsjakker
  • Proactive arbejdsjakker
  • Metabo arbejdsjakker

Mascot arbejdsjakker

Mascots arbejdsjakker er alle kvalitetstestede og udført til at passe til folks forskellige behov, mens du også finder modeller med særlige certificeringer, der fx kan modstå både kulde, varme og vand. 

Ligegyldigt hvad, er produkterne fra Mascot inddelt i forskellige serier med særlige kendetegn og kvaliteter, afhængigt af hvad du skulle bruge. Måske du har behov for noget bestemt af din jakke og noget andet af dine bukser? Så kan du kombinere som du ønsker.

Ligegyldigt hvad du vælger, er der masser af muligheder for at sætte tøjet sammen, som du ønsker. 

Mascot Advanced - ubegrænset bevægelsesfrihed

Hvis du leder efter en fleksibel og alsidig arbejdsjakke, vil vi anbefale dig, Mascot Advanced-serien. Mascot Advanced er en serie med styrke, komfort og bevægelsesfrihed i en klasse for sig!

Mascot Advanced-serien er designet og produceret til dig, der kræver det aller bedste af deres beklædning. 

Mascot Advanced arbejdsjakker er fremstillet i letvægts materiale, der er super slidstærkt samt strækbar i alle retninger, hvorfor du netop får den unikke bevægelsesfrihed. Den moderne, kropsnære pasform sammen med de ergonomisk formede ærmer giver dig en komfort uden lige. 

Inspirationen af Advanced-serien kommer fra de mennesker, der arbejder og lever med havet og vinden i horisonten. Det er nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der kan klare vind, vejr og ikke mindst en ubegrænset bevægelsesfrihed, som gør dig i stand til at yde dit maksimale under hårde vind- og vejrforhold.

Du får en bevægelsesfrihed, som der også er i ekstremtsportstøj. Slidstyrken og den høje robusthed er inspireret af erhvervsfiskernes vind- og vejrforhold, hvor Advanced-seriens flotte design kommer fra surfernes våddragter.

Carhartt arbejdsjakker

Når du vælger en arbejdsjakke fra Carhartt får du en jakke af høj kvalitet kombineret med et tidløst design. Tøj skal bruges, og det er derfor vigtigt for Carhartt at deres jakker er af slidstærk kvalitet, så de holder hele vejen.

Snickers arbejdsjakker

Snickers arbejdsjakker er udført i slidstærke materialer, og giver både høj beskyttelse og bevægelsesfrihed i arbejdet. Snickers arbejdstøj er generelt udfært med enestående sikekrhed og komfort. Det er vigtigt, at det gør en forskel for slutbrugeren.

Udvalget strækker sig fra vinterjakker til softshell- og fluorescerende jakker og fås til både mænd og kvinder. 

Snickers FlexiWork

Snickers FlexiWork sætter helt nye standarder indenfor komfort og fleksibilitet på jobbet. Snickers FlexiWork-serien er fremstillet i let, ånbart og strækbart materiale, der tilpasser sig kroppen på en fremragende måde, som giver en super bevægelsesfrihed!

Super slidstærk og kraftig, så du er sikret en arbejdsjakke med lang levetid! 

ProActive arbejdsjakker

ProActive arbejdstøj, og dermed også arbejdsjakker, er udført med fokus på kvalitet, komfort og holdbarhed.

Arbejdsjakkerne er designet så du kan arbejde intensivt uden jakken mister facon eller pasform.

Metabo arbejdsjakker

Metabos arbejdsjakker er innovative batteridrevne varmejakker, der holder dig varm i vinterens løb, uanset hvor koldt vejret er. Jakken kan indstilles på tre forskellige varmetrin.

Tænder du jakken på trin 1, og lader den køre her, holder den op til 12 timer og kører den på trin 3 kan den holde op til 5 timer.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.