Bælte

Her finder du vores udvalg af bælter, der er særdeles velegnet til både hverdagsbrug, men også til arbejdet, hvor du skal bruge et stærkt bælte til måske lidt tungere arbejdsbukser!

Sortering:
produkter

Bælte i kraftig kvalitet 

Mangler du et slidstærkt læderbælte med et klassisk design, er du kommet det rette sted. Vi forhandler bælter i 100% skind fra både Snickers og Mascot. 

Læder er et naturligt produkt, der er ekstremt slidstærkt og holdbart, så du uden problemer kan holde dine bukser oppe, selv hvis du har værktøj i hængelommen eller f.eks. hammerstroppen.

Vores læderbælter med klassisk og tidløst design, går ikke af mode, hvorfor du også uden problemer kan anvende disse til hverdagsbrug. 

Er du mere til et bælte i polyester, har vi naturligvis også dette. Vores polyesterbælter er produceret med elastan, hvilket vil sige, at de kan give sig en smule uden at gå på kompromis med kvalitet! Ligesom vores læderbælter, kan du også anvende disse til hverdag. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.