Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Sweatshirt

Her finder du vores udvalg af lækre sweatshirts til kvinder fra Mascot og Carhartt. Du kan bruge vores sweatshirts til arbejdet men også til fritidsbrug. 

produkter

Sweatshirts i høj kvalitet!

Vi har på 10-4.dk et stort udvalg af sweatshirts, som er til dig, der vil have en arbejdstrøje i super kvalitet fra blandt andet Mascot og Carhartt.

En sweatshirt har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Du kan anvende en sweatshirt til både fritid og arbejde. Når temperaturerne er lidt lunere, kan du bruge den udenover en T-shirt. Når det er rigtigt koldt, kan du nemt have en sweatshirt på indenunder din arbejdsjakke. 

Her finder du sweatshirts helt uden lynlås med tæt hals, så kroppen ikke bliver direkte ramt af den kolde vind. Foretrækker du hellere en model, som er hurtig og nem at tage af, har vi flere modeller med gennemgående lynlås. 

Vi har samlet et sortiment til dig, der vil have en ordentlig pasform og som heller ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.