Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Pilotjakke

Pilotjakke

Velkommen til vores udvalg af Mascot pilotjakker. Vi forhandler mange varianter i forskellige farver og størrelser til både mænd og damer. Pilotjakken er en lækker og stærk arbejdsjakke, der fremstillet i meget slidstærke materialer, som yder en utrolig lang levetid.

Se vores udvalg af Mascot pilotjakker her! Leder du efter en fluorescerende, vandafvisende eller bare en pilotjakke til hverdagsbrug, har vi det helt sikker her på 10-4.dk. 

Mangler du et par arbejdsbukser til din pilotjakke? Se vores kæmpe sortiment af arbejdsbukser fra Mascot, Snickers og Dunderdon.

produkter

Pilotjakker fra Mascot - Danmarks førende producent

På 10-4.dk forhandler vi et væld af Mascot pilotjakker i forskellige modeller og farver. Ens for dem alle er den kraftige kvalitet og høje slidstyrke, der giver dig en pilotjakke med super lang levetid, hvorfor de perfekt til både arbejde og hverdagsbrug. 

Pilotjakken er en utrolig populær beklædningsdel, hvad end du skal bruge den til. Du har helt sikkert set Top Gun, hvor Tom Cruise bærer en pilotjakke, hvilket er én af grundene til den stigende efterspørgsel af disse. 

Historien om pilotjakken

Pilotjakken er en arbejdsjakke med en meget lang og stolt historie, og fik sit første udspring i den amerikanske hær, hvorefter den gjorde sit indtog i modebranchen. En pilotjakke er kendt som værende en varm og særdeles slidstærk jakke, hvorfor den hurtigt fandt sin vej til arbejdstøjsbranchen. Tag f.eks. Mascot som i mange årtier har haft pilotjakken som en fast del af deres sortiment. 

De første pilotjakker var først produceret i læder med uldfór, som skulle holde piloterne varme i de åbne cockpits under 1. verdenskrig. Pilotjakkerne er sidenhen blevet kortere og efter 2. verdenskrig begyndte man at fremstille dem af nylon med polyesterfór istedet for netop læder og uldfór. 

Den første udgave af pilotjakken, der er udgangspunkt for mange retrojakker i vore dage, er MA-1 bomberjakken. Den blev udviklet helt tilbage i 1950'erne, og blev fremstillet med fór i en meget stærk orange farve. Den orange farve var meget synlig oppe fra, så piloterne kunne vende fóret ud, så de var synlige, hvis de styrtede ned. MA-1 bomberjakke blev ekstremt populær, og den amerikanske lufthær var hurtig til at tage jakken til sig. Den blev hurtigt tilgængelig for resten af hæren, og ikke længe efter var den hurtigt at finde modebranchen. 

Pilotjakker fra Mascot siden 1980'erne

Pilotjakken har været en klassiker i mere end tre årtier, og var én af Mascots allerførste lanceringer af arbejdstøj helt tilbage i 1980'erne. Mascot Alaska pilotjakken blev en bestseller dengang, og er stadig at finde her i dag. Mascot Alaska pilotjakke er fremstillet i det vandafvisende Bearnylon®, der er ekstremt slidstærkt, hvorfor det er en særdeles populær arbejdsjakke den dag i dag. Udover de lækre funktionelle egenskaber, har det smarte retro-look også fået mange til at spærre øjnene op for den især hos de unge.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.