Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Softshelljakke

Leder du efter en shoftshelljakke, der er vandafvisende, åndbare og vindtæt, er du kommet til det rigtige sted. Shoftshelljakker er perfekte til det danske omskiftelige vejr. 

Med vores udvalg af softshelljakker har vi samlet et udvalg, der giver dig de mest holdbare og slidstærke jakker, som kan holde i et utal af hårde arbejdstimer.

produkter

Mangler du en lækker allround jakke?

En softshelljakke er en populær allround jakke, du stort set kan bruge ved alle lejligheder. Softshelljakker er vandafvisende, åndbare og vindtætte, hvorfor de er perfekte til brug i foråret og efteråret, hvor vejret kan være omskifteligt nøjagtigt som i Danmark.

Softshelljakker holder dig effektivt tørt og varm. Med en softshelljakke får du en jakke som er fleksibel og med masser af detaljer. Vores softshelljakker er vandafvisende, vindtætte og samtidig åndbare. Dette er alt hvad du skal bruge til en hård arbejdsdag, hvor det er mindst ligeså vigtigt at have ventilation.

Vi forhandler også fluorescerende softshelljakker, der øger din synlighed for dine omgivelser for øget sikkerhed.

Softshelljakker til alsidigt brug

Softshelljakken er en forholdsvis ny beklædningsdel. Den har sin oprindelse i 2000'erne, hvor de første shoftshelljakker blev fremstillet primært til udendørs aktiviteter, hvor der er stort behov for fleksible jakker. Softshelljakken fra start produceret med øje til klatring, bjergbestigning andre ekstreme sportsgrene samt aktiviteter under dynamiske vejrforhold. 

I dag anvendes softshelljakker dog også til meget andet. Det bløde og funktionelle materiale er nemlig også perfekt til hverdagsaktiviteter. Softshelljakken er en mellemting mellem skaljakker og fleecejakker. Fleecejakker er varme, men de beskytter ikke rigtig, når det blæser og regner, men derimod er den super åndbar.

En skaljakke er som oftest 100% vandtæt og vindtæt, hvor de åndbare egenskaber ikke er så høje. En softshelljakke er en god blanding af disse, og er typisk det perfekte valg til dig, der leder efter en meget alsidig arbejdsjakke eller til hverdagsbrug. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.