Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Skaljakke

Vi forhandler kun skaljakker i bedste kvalitet for at klæde dig godt på til arbejdet, fritid eller hvis du er friluftstypen, der mangler en lækker jakke. 

produkter

Mascot Skaljakker

En skaljakke, eller hardshell på engelsk, er typisk en vandtæt og vindtæt jakke, der er fremstillet med tapede sømme. Nogle modeller er dog ikke 100% vindtætte.

En skaljakke har altså samme funktioner som en regnjakke, men en skaljakke har typisk meget højere slidstyrke samt åndbare egenskaber, hvilket gør den super perfekt til både arbejdet og hverdagen, eller hvis du f.eks. er til friluftslivet. 

En skaljakke fungerer rigtig godt hele året rundt, da de er vindtætte, vandtætte og åndbare, hvorfor disse er perfekt som en allround jakke. Bruger du din skaljakke om vinteren, bør du dog have en tykkere trøje indenunder.

Som så mange andre arbejdsjakker, skal en skaljakke kunne klare meget slid, hvorfor det er et must, du finder en skaljakke i kraftig kvalitet og meget høj slidstyrke. Så får du nemlig glæde af din skaljakke i rigtig lang tid fremover.

Arbejder du i miljøer, hvor der er høje krav til din egen sikkerhed, vil vi anbefale dig at se vores fluorescerende skaljakker. Vores fluorescerende skaljakker er fremstillet med reflekser, så du altid er synlig for dine omgivelser for øget sikkerhed. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.