Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Hættetrøje

Se vores store udvalg af hættetrøjer her på 10-4.dk. Vi har hættetrøjer, der er anvendelige som arbejdstrøjer men også til hverdagsbrug, som et ekstra stykke overtøj. Se de mange varianter i forskellige farver og størrelser fra blandt andet Mascot, Snickers og Carhartt. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vores priser er uhørt lave! 

produkter

Hættetrøjen

Hættetrøjen har eksisteret i ligeså lang tid, som vi har haft tøj på! Med tiden har hættetrøjen udviklet sig, og det er først fra 70'erne, at hættetrøjen for alvor blev populær. Det er et praktisk stykke beklædning, der hjælper dig med at holde varmen indenunder en tyndere jakke, eller du kan bruge den udenover en t-shirt, når vejret bliver lidt lunere, men stadig for koldt til at gå bare arme. Op igennem 90'erne blev hættetrøjen brugt af især surfere og skatere. Hættetrøjen, eller hoodien, bliver i dag brugt af stort set alle, da den også egner sig specielt godt til arbejdet. 

Hættetrøjer for alle

På 10-4.dk forhandler vi et stort udvalg af hættetrøjer til både mænd og damer i flere varianter, farver og størrelser! Hvad end du skal bruge din hoodie til arbejdet eller hverdagen, har vi helt sikkert en, du kan bruge! De har dog alle én ting til fælles, hvad end det er fra Snickers, Mascot eller Dunderdon: Super slidstyrke, høj kvalitet og lang levetid! 

Arbejde eller hverdag?

Leder du efter en hættetrøje, du kan bruge til hverdag, har vi et bredt udvalg af disse. F.eks. vil vi anbefale dig at kigge på Mascot Revel eller Mascot Gimont hættetrøjerne. Disse er produceret kæmmet bomuld med en rigtig god pasform, der er behagelig at have på! De er fremstillet i et enkelt design med en moderne og kropsnær pasform, der har mange anvendelsesmuligheder. Disse kan også bruges som arbejdshættetrøjer, og er perfekte indenunder en arbejdsjakke, når det er koldt. 

I forbindelse med vejarbejde, er det et must, at du er meget synlig for de forbikørende biler, hvorfor du har brug for en hættetrøje med reflekser. Vi har på 10-4.dk fluorescerende hættetrøjer med masser af reflekser, der er perfekte til disse formål, hvor vi anbefaler, at du tager et kig på Mascot Corby hættetrøjer (forhandles i rød/mørk antracit). 

Mascot Advanced - ubegrænset bevægelsesfrihed

Mascot Advanced er en serie med styrke, komfort og bevægelsesfrihed i en klasse for sig! Mascot Advanced-serien er designet og produceret til dig, der kræver det aller bedste af deres beklædning. 

Inspirationen af Advanced-serien kommer fra de mennesker, der arbejder og lever med havet og vinden i horisonten. Det er nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der kan klare vind, vejr og ikke mindst en ubegrænset bevægelsesfrihed, som gør dig i stand til at yde dit maksimale under hårde vind- og vejrforhold. Du får en bevægelsesfrihed, som der også er i ekstremtsportstøj. Slidstyrken og den høje robusthed er inspireret af erhvervsfiskernes vind- og vejrforhold, hvor Advanced-seriens flotte design kommer fra surfernes våddragter. 

Med andre ord vil du med en Mascot Advanced hættetrøje altid være i stand til at yde dit bedste hele dagen! Vi forhandler Mascot Advanced hættetrøjer med både kort og lang lynlås. Du får dog stadig super kvalitet for pengene! 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.