Pung og ID-kortholder

Hos 10-4.dk kan du købe forskellige punge og id-kortholdere fra blandt andet Carhartt. Køb en stilren pung eller id-kortholder, som kan holde styr på dine penge og dine kort for dig. Med den gode kvalitet fra Carhartt, er du sikker på at din nye pung og id-kortholder vil holde i rigtigt mange år.

Punge og id-kortholder i slidstærke materialer

Her i kategorien finder du vores udvalg af punge og kortholdere fra blandt andet Carhartt. En pung er helt umulig at undvære, når du skal holde styr på småmønter og dine mange betalingskort. Du finder forskellige størrelser og modeller i skind, canvas eller nylon.
Punge i læder har den egenskab, at de holder rigtig længe, da de er yderst slidstærke. Desuden er læderpunge lækre at røre ved og bliver kun pænere med tiden. Du finder også punge i slidstærk nylon, lærred eller canvas, som også er slidstærke materialer. Find en ensfarvet pung i afdæmpede farver eller med mønster.

ID-kortholder beskytter dine kort

En ID-kortholder er en lille taske eller etui designet til at opbevare og beskytte identifikationskort, adgangskort, visitkort, eller andre små kort. Disse holdere kan være lavet af forskellige materialer, herunder plastik, læder, eller stof, og de kommer i en række designs og stilarter. Kortholderen fastgøres let i en D-ring.

En ID-kortholder er en praktisk løsning til opbevaring og beskyttelse af dine vigtige kort. Den beskytter dine kort mod slid og skader, hvilket forlænger deres levetid og holder dem i god stand. Med en ID-kortholder kan du nemt organisere dine kort, så du hurtigt kan finde det, du har brug for, hvilket er særligt nyttigt, når du ofte skal vise ID eller bruge et adgangskort. Mange ID-kortholdere er designet til at give let adgang til kortene, og de kan også bidrage til et mere professionelt og poleret udseende, især hvis de bæres med en snor eller klips.

For dem, der er bekymrede for sikkerheden, tilbyder nogle ID-kortholdere RFID-blokering for at forhindre uautoriseret scanning af kortene. ID-kortholdere er små, lette og bærbare, hvilket gør dem nemme at tage med overalt. De kan også tilpasses med virksomhedens logo eller budskab for branding og reklameformål. Ved at bruge en ID-kortholder kan du også bidrage til at forlænge levetiden for kortlæsere og andre maskiner, som kortene skal scannes af. Med et bredt udvalg af designs og materialer kan du vælge en ID-kortholder, der passer til din personlige stil og præferencer. Og da de generelt er billige, kan en ID-kortholder være en økonomisk løsning, der sparer dig penge i det lange løb ved at beskytte dine kort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.