Airtox sikkerhedssko

Airtox sikkerhedssko er et smart Dansk design og avanceret teknologi med en komfort, som du fortjener, når du går meget på arbejdet eller ved ombygninger i hjemmet. Vi har et stort udvalg af de lette og bløde sko, som samtidig opfylder kravene til sikkerhed.

Airtox sikkerhedssko er lette arbejdssko i bløde og komfortable materialer

Airtox er danske sikkerhedssko som henvender sig til den yngre generation, og tager hånd om komforten og sikkerheden for dine fødder. Samtidig gør det ikke noget at designet er frisk og moderne. God komfort, lækkert design og lette sko som sidder behageligt, er ikke forbeholdt den yngre generation og kan sagtens bruges af den ældre generation.

Her finder du vores udvalg af Airtox sikkerhedssko, sikkerhedssandaler og sikkerhedsstøvler.

Airtox sikkerhedssko er perfekte, også i dårligt vejr

Airtox sikkerhedssko er med et specielt sømværn kaldet Whitelayer, som er stærkt som stål men blødt som tekstil, og vejer minimalt i forhold til mange andre materialer. Du kan bruge Airtox sikkerhedssko i byggebranchen som tømrer, murer, taglækker og andre fagområder som arbejder udenfor, da Aquacell membranen giver 100% vandtæthed og god åndbarhed. At fødderne er tørre er vigtigt for dit velbefindende i løbet af arbejdsdagen. Powerbreeze sørger for at skoen har et åndbart stof, og sammen med Cool&me systemet, er der en optimal luftgennemstrømning, så du opretholder en tør følelse selvom du sveder. 

Det er hårdt for ryggen at gå og stå op hele dagen, hvorfor du har brug for et par sko som er støddæmpende og fleksible. Airtox's Styrosoft betyder en ultrablød støddæmpning og sikrer ryg og knæ.

God pasform med mulighed for indlægssåler

Airtox sikkerhedssko er dejligt brede i størrelserne, og skal du vælge størrelse, bruger du de størrelser du normalt bruger når du køber sko. Har du behov for indlægssåler så har vi flere modeller som er målrettede flere opgaver. Du finder indlægssåler til herrer og til damer her.

Airtox sneakers uden sikkerhed

Prøv en all-round professional Airtox sneaker uden sikkerhed. Den har et trendy design med wirelukning, som åbnes og lukkes ved at skrue på skiven. De er derfor hurtige at åbne og lukke og det kan gøres med én hånd. Derudover strammes skoene jævnt over hele foden og giver på den måde den bedste komfort på foden.

Airtox sneakers uden sikkerhed er en blanding af funktionalitet, komfort, frihed og fritid. Det øverste af skoen har et airflow system, PowerBreeze® airflow, som giver god luftcirkulation til fødderne.

Køb Airtox sneakers uden sikkerhed her.

Airtox sikkerhedssko på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Airtox sikkerhedssko og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser.

Har du ikke prøvet Airtox sikkerhedssko endnu kan du besøge en af vores butikker og rådføre dig.

Du finder alle vores sikkerhedssko her.

Se også udvalget af Snickers arbejdstøj | Carhartt fritidstøj og arbejdstøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.