Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Trend hegn

Plus Trend i polyrattan, er et vedligeholdelsesfrit hegn som både kan monteres på flytbare fødder eller statiske stolper. Se udvalget her.

produkter

Læ for sol og vind - hele tiden

Med Plus Trend hegn kan du med de flytbare fødder rykke rundt med dit hegn sådan at du altid får den mest behagelige klima hvor du sidder i haven. 

Hegnet's materiale er polyrattan som er stort set vedligeholdelsesfrit, og meget lettere at holde en træmaterialer som skal behandles og vedligeholdes.

Du kan finde flere forskellige størrelser og faconer, så du kan sammensætte et smukt og funtionelt hegn i haven eller på terrassen.

Se også vores udvalg af sikkerhed i hjemmet | Havemøbler | Belysning

Stemningsfulde uderum

Drømmer du også om et stemningsfyldt og inspirerende hjørne i haven, hvor dine sanser bliver aktiveret og hvor du kan slappe af, nyde en god bog eller dele en flaske rosévin med venner og familie. 

Med PLUS Trend færdigløsninger kan du få flotte og funktionelle hegnsløsninger som kan give dig hyggelige små havemiljøer i gårdhaven. Vælg mellem de forskellige løsninger her på siden eller tag inspiration i dem og sammensæt din egen løsning af PLUS hegne fra vores store udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.