Decora hegn

Plus Decora er et luftigt og stilrent hegn til indhegning af haven. Hegnet er fungicidbehandlet og grundmalet hvid to gange, så du er sikret en lang levetid. Kombiner Decora hegn, skråelementer og låger og få præcis den løsning, der passer til dit behov.

Filter:
Sortering:
15 produkter

Decora hegn hos 10-4

Decora havehegn er den fornuftige blanding af et solidt hegn med lameller og en luftig og åben top, som giver udsyn til naturen. Den hvide grundmaling er utrolig holdbar og hjælper hegnet til at bevare sit flotte og rene udseende igennem sommeren og vinteren.

Hegnet fra Plus er produceret af fyr/gran og grundmalet 2 gange samt er desuden fungicidbehandlet, hvilket gør det modstandsdygtigt overfor insekter og svampe som ellers ville ødelægge træet.

Hegnets farve og form giver et meget alsidigt og stilrent udtryk, som passer til alle slags huse og haver. Hvis du vil give din have et pænt udtryk til både snefyldte vinterdage og varme sommerdage, så er Decora fra Plus det rigtige valg for dig.

Stolper og træbeskyttelse

Du kan få et udvalg af stolper som matcher Decore havehegnet, samt efterbehandle havehegnet med Plus lasurmaling eller træbeskyttelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.