Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gori 616 træbeskyttelse

Her på 10-4.dk forhandler vi Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse, der kan tones i mange forskellige farver alt efter dit behov. Vi på 10-4.dk har desuden udviklet vores egen farvevælger, hvor du kan finde inspiration til hvilken farve, du skal vælge til stuen, badeværelset, køkkenet og endda også på møbler. Se Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse Base 30 her.

Gori 616 Dækkende træbeskyttelse har været en fast del af Gori's sortiment i lang tid, som tidligere gik under navnet Gori 99 Mat. I dag har den fået nyt navn og design, der gør det nemmere for dig at navigere produkterne i mellem. Alle Gori-produkterne er forsynet med en etiket, der henviser til det gamle design og navn. Indholdet er dog den samme høje kvalitet, som du allerede kender. 

Er du i tvivl om hvilket Gori produkt, du skal bruge? Vi har lavet en Guide omkring træbeskyttelse, der hjælper dig godt på vej. 

produkter

Vandbaseret Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse

Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse er en vandbaseret træbeskyttelse, der er ideel til brug på dit nye træværk. Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse tilføjer en slidstærk overflade samt en flot mat glans.

Gori 616 træbeskyttelse er vandafvisende og UV-resistent, også mindsker den angreb af belægninger og skimmel på overfladen. Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse holder sine egenskaber i helt op til 15 år. 

Gori 616 har en kanon dækkeevne, der samtidigt gør den ideel til brug i forbindelse med farveskift på dit træværk, selv hvis du skal skifte fra en mørk til en lysere farve. 

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse.

Slow Release-teknologien 

Gori 616 Dækkende Træbeskyttelse er fremstillet med SR-teknologien, der står for Slow Release. Slow-Release-teknologien er en smart teknologi, der indkapsler de aktive stoffer i Gori 616. Dette betyder, at de aktive stoffer bliver frigivet over længere tid, så de ikke bliver udvasket hurtigt, når det regner.

Normalt vil størstedelen af de aktive stoffer blive udvasket efter et halvt år i en træbeskyttelse uden Slow-Release-teknologien. Herefter vil dit træværk stort set kun være beskyttet af den film, der dannes på overfladen.

Slow-Release teknologien sikrer, at de aktive stoffer, der beskytter denne film, kun bliver frigivet, når dette er nødvendigt, f.eks. i fugtigt vejr. Om sommeren, eller når solen skinner, vil de aktive stoffer ligge beskyttet i træbeskyttelsen. På den måde får du en optimal beskyttelse mod belægninger og skimmel på overfladen. 

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Udendørs træfacade - Det siger Gori!

Er det første gang, du skal behandle din træfacade, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første step til det aller sidste. 

Det skal du bruge:

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.