Gori 502 træbeskyttelse

Her finder du vores udvalg af Gori 502 Transparent Træbeskyttelse Træfacader til uhørt lave priser. Kan du ikke finde den farve, du står og mangler, kan du med fordel se vores farveløse Gori 502 Transparent Træbeskyttelse Base 30, da denne kan tones i mange forskellige farver. Gori 502 Transparent Træbeskyttelse hed tidligere Gori 44 Transparent og indholdet er præcist det samme. 

Gori 502 Transparent Træbeskyttelse Træfacader i al sin pragt

Gori 502 Transparent Træbeskyttelse er en vandbaseret samt olieforstærket træbeskyttelse, der typisk anvendes til ubehandlet træværk. Du kan også bruge Gori 502 Transparent Træbeskyttelse som grunder på krydsfinér. Gori 502 Transparent Træbeskyttelse er ikke kun en beskyttelsesolie. Den får også dit træværk til at fremstå superflot. Gori 502 fremhæver nemlig træets struktur og åretegning, uden at der bliver dannet en overfladefilm. Den er ikke velegnet til gangarealer og andet vandretliggende træværk.

Hvilke farver fås Gori 502 i?

Gori 502 Transparent Træbeskyttelse fås i i en række standardfarver og i et antal farver som du kan vælge på favevælgeren. Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Med Gori træbeskyttelse forlænger du levetiden betydeligt, så du ikke skal ud og skifte træværket hele tiden. 
Bemærk: Vi gør opmærksom på, at de transparente farver fremgår på side 7. De dækkende farver kan ikke vælges til Gori 502 Transparent Træbeskyttelse.

Er du i tvivl om hvilket Gori produkt, du skal bruge? Vi har lavet en Guide omkring valg af træbeskyttelse, der hjælper dig godt på vej. 

Gori 44 Transparent til Gori 502 Transparent Træbeskyttelse

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold.

På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Sådan vedligeholder du med Gori 502 Transparent Træbeskyttelse

Er det første gang, du skal behandle din træfacade, har Gori lavet en vejledning, der hjælper dig lige fra første til sidste trin.

Underlaget skal være erent, tørt (max 15%), fast og bæredygtigt. Fjern løst materiale. Afvask snavs med Gori Trævask og belægninger med Gori Fjern Belægninger. Skyl efter med vand. Nedbrudt træ afrenses til frisk bund. Nyt/ubehandlet træ grundes mod råd og svamp med Gori 11. Tryk- eller vacuumimprægneret og eksotisk træ grundes ikke. Påfør 2-3x Gori 502 i træet længderetning. Lær mere i videoen nedenfor og følg anvisningen på produktet.

Det skal du bruge:

Billig Gori 502 Transparent Træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 502 Transparent Træbeskyttelse af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.