Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Facademaling

Står du og skal til at male dit hus? Så er du kommet til det rigtige sted. På 10-4.dk forhandler vi nemlig alt i facademaling til både indendørs og udendørs brug fra Dyrup. Så hvad end du skal brug sokkelmaling, murmaling eller facademaling, har vi helt sikkert noget du kan bruge til den opgave, der skal løses. 

produkter

Forbered dig rigtigt før du maler din facade

Inden du skal male din facade, er det vigtigt, at du forbereder dig ordentligt. Hvis din facade består af mineralske materialer som beton, mursten, puds og lignende, er der flere forhold, du skal være opmærksom på, inden du maler. Det er f.eks. din murs tilstand, alder og ikke mindst tidligere behandlinger. 

Hvis der er huller og revner i facaden, skal disse udbedres ordentligt, inden du behandler din facade. Hvis der f.eks. er huller, skal du bruge den rigtige filler til at udbedre disse. Der anbefaler vi, at du bruger en cementbaseret filler som f.eks. vores Dana filler 612 til udendørs brug. 

Vi gør opmærksom på, at hvis du tidligere har kalket din facade, kan det være en mere holdbar løsning at gøre dette igen i stedet for at male. Hvis du maler direkte ovenpå kalk, vil kalk udvide sig, og du risikerer, at der vil ophobe sig fugt i muren, der kan resultere i, at malingen skaller af. 

Vælg den rigtige maling til din facade

I dag er flere forskellige typer af maling, du kan bruge til din facade, hvor de mest almindelige er acrylmaling eller olieemulsionsmaling. 

Acrylmaling

Når du leder efter facademaling, vil du som oftest støde på forskellige typer af akrylmaling. Akrylmaling er nemlig en af de mest almindelige typer af maling til facader. Akrylmaling er en diffusionsåben maling, der er beregnet til udvendigt murværk, da den er vandtæt, smudsafvisende og meget holdbar. Du kan bruge acrylmaling ovenpå både ny og tidligere malet overflader, puds, cementpuds samt beton. Du skal dog være opmærksom på, at overfladen skal være 100% fast, inden du maler. Akrylmaling tørrer typisk hurtigere end f.eks. olieemulsionsmaling.

Olieemulsionsmaling 

Olieemulsionsmaling er en yderst velegnet maling til overflader, hvor bunden er svagt smittende og porøs. Du kan anvende olieemulsionsmaling på overflader der tidligere er blevet kalket og overflader, der smitter af. Som med akrylmaling, skal du dog være sikker på, at overfladen er blevet renset grundigt, inden du begynder at male. 

Spørgsmål? Få mere gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den diamantsliber, der bedst passer til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Facademaling - Køb online på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.