Gori 618 træbeskyttelse

Gori 618 dækkende træbeskyttelse er til nye eller tidligere behandlede udendørs træfacader som f.eks. facader, gavle, udhæng og havehegn. Træbeskyttelsen har en suveræn dækkeevne med en flot sammenflydning. Efter påføring giver den op til 14 års holdbarhed. Ideel til farveskift selv fra mørke til lyse farver og kan tones i tusindvis af farver.

Filter:
Sortering:
3 produkter

Hvad er Gori 618 dækkende træbeskyttelse træfacader velegnet til?

Gori 618 dækkende træbeskyttelse er til nye og tidligere behandlede udendørs træfacader. Gori 618 er regnfast allerede efter 30 minutters tørretid, som gælder ved 23 grader, luftfugtighed under 80% og kan påføres ned til 2 grader. Takket være den nye Quick Rain Technology kan du påføre træbeskyttelsen i ustadigt vejr, og derfor undgår du at den løber eller danner striber efter en regnbyge. Gori 618 dækkende træbeskyttelse er nem at påføre og beskytter træet mod solens UV-stråler samt hæmmer angreb af overfladeskimmel og blåsplint. Efter påføring giver den op til 14 års holdbarhed. Standard farverne har Ecolabel.

Gori 617 dækkende træbeskyttelse træfacader fås i standardfarverne kridt og kulsort samt i base 30 som kan tones i mange farver.

Sådan gør du - Træbeskyttelse af træfacader

Se videoen og bliv klar til at klargøring af træværket samt hvordan du påfører Gori 618 dækkende træbeskyttelse træfacader på den rigtige måde.

Billig Gori 618 dækkende træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 618 dækkende træbeskyttelse træfacader af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.