Gori 606 træbeskyttelse

Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse til træfacader er særligt velegnet til ældre træværk og tidligere behandlede træoverflader. Den er designet til at give beskyttelse mod vind, vejr, sollys og fugtighed, samtidig med at den bevarer træets naturlige udseende og struktur. Og så er den ideel til farveskift, også fra mørke til lyse sider. Gori 606 er Ecolabel miljømærket.

Filter:
Sortering:
14 produkter

Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse - langtidsholdbar træbeskyttelse

Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse til træfacader er en fremragende træbeskyttelse, der er ideel til tidligere behandlet samt ældre træværk. Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse er den tidligere Gori 100 Advance men indholdet er det samme. 

Gori 606 indeholder både en olie, der trænger dybt ind i dit træværk og giver beskyttelse indefra og akryl, som lægger sig på overfladen, og giver effektiv beskyttelse mod solens UV-stråler, fugt, regn og sne. Således kan du forhindre at træet falmer eller mørkner over tid. Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse holder sine egenskaber i helt op til 12 år. Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse er velegnet til brug på facader, udhæng, gavle samt andet udendørs træ. Gori 606 er let at påføre med en pensel eller rulle, og den tørrer hurtigt, hvilket gør det nemt at opnå et jævnt og professionelt udseende. 

Skal du skifte farve på din facade, er Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse perfekt til dette. Selv hvis du skal skifte fra en mørkere farve over til en lysere. Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 606 Dækkende Træbeskyttelse. 

Det er en god ide, at følge producentens instruktioner for korrekt forberedelse af træoverflader og påføring af Gori 606 træbeskyttelsen, for at opnå de bedste resultater og maksimere holdbarheden af ​​det malede træværk.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Se videoen og få et indblik i om du skal vælge en dækkende eller en transparent træbeskyttelse.

Maling af udendørs træfacader - Sådan gør du

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første trin med klargøring af træværket til slutbehandlingen med påføring af træbeskyttelsen. 

tilbehør du kan få brug for

Billig Gori 606 dækkende træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 606 dækkende træbeskyttelse træfacader af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.