Gori 505 træbeskyttelse

Gori 505 er den perfekte transparente oliebaserede træbeskyttelse til både nyt og tidligere behandlet træværk. Velegnet til udendørs træværk som facader, garager, hegn og mere, samt vinduer og yderdøre på både yder- og inderside. Med dyb indtrængning beskytter Gori 505 træværket mod vejrets påvirkninger i op til 6 år.

Filter:
Sortering:
14 produkter

Gori 505 Transparent Træbeskyttelse til træfacader

Gori 505 Transparent Træbeskyttelse er en oliebaseret træbeskyttelse, der anvendes til tidligere behandlet og nyt udendørs træværk som f.eks. facader, carporte, hegn. Det er endda muligt at anvende Gori 505 Transparent Træbeskyttelse til yderdøre og vinduer - både på den indvendige og udvendige side. Gori 505 Transparent Træbeskyttelse kender du måske som det tidligere Gori 88 Transparent. Gori 88 Transparent har bare fået et nyt navn og design, men indholdet er det samme. 

Gori 505 Træbeskyttelse er en langtidsholdbar træbeskyttelse, der beholder de beskyttende egenskaber i helt op til 6 år. 

Du finder Gori 505 Transparent Træbeskyttelse i flere standardfarver som teak, pine og ibenholt. Søger du en anden farve, kan du vælge Gori 505 Transparent Træbeskyttelse Base 30. Du kan via Gori's farvekort finde de transparente farver på side 7. De dækkende farver kan ikke vælges til Gori 505 Transparent Træbeskyttelse.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold.

På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Træbeskyttelse med Gori 505 - Sådan gør du

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første step til det allersidste. 

Det skal du bruge:

Billig Gori 505 Transparent træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 505 transparent træbeskyttelse træfacader af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.