Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gori 605 træbeskyttelse

På 10-4.dk har vi alt i Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse. Vi forhandler flere forskellige farver, og kan du ikke finde den farve, du skal bruge, er det muligt at tone Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse Base 30. Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse Base 30 er nemlig tonbar i rigtig mange forskellige farver. Vi har selv lavet en farvevælger, hvor du også kan finde inspiration til hvilken farve, du skal vælge til både badeværelset, køkkenet, stuen og endda også møbler.

Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse er et fantastisk produkt, der har været en del af Gori's sortiment i rigtig lang tid. Du kender det måske bedre som Gori 88 Dækkende. I dag har Gori 88 Dækkende bare fået et nyt navn samt design, der selvfølgelig indeholder samme høje kvalitet, du kender. 

Er du i tvivl om hvilket Gori produkt, du skal bruge? Vi har lavet en Guide omkring træbeskyttelse, der hjælper dig godt på vej. 

produkter

Oliebaseret træbeskyttelse fra Gori

Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse er en fremragende træbeskyttelse, der er perfekt til tidligere behandlet og slidt træværk. Gori 605 Træbeskyttelse er en oliebaseret træbeskyttelse, der anvendes som overfladebeskyttelse til udendørs træværk til hegn, garage, facader og meget mere samt indvendigt og udvendigt på døre og vinduer.

Den oliebasere træbeskyttelse trænger dybt ind i træværket, hvor det giver en fremragende og robust beskyttelse, der holder sine egenskaber i helt op til 8 år.

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 605 Dækkende Træbeskyttelse.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Udendørs træfacade og hegn - Det siger Gori!

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første step til det aller sidste. 

Det skal du bruge:

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.