Gori 506 træbeskyttelse

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse er en effektiv løsning til udendørs træfacader som facader, udhæng og gavle. Med Quick Rain Technology bliver den regnfast på kun 30 min. Den kan påføres ved temperaturer ned til 2°C og holder i op til 8 år. Beskyt dit træ og bevar dets skønhed med Gori 506.

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse i høj kvalitet

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse til træfacader er en fremragende træbeskyttelse, der er perfekt til facader, udhæng, gavle med mere. Gori 506 tilføjer en diffusionsåben og vejrbestandig overflade til dit træværk, der holder i helt op til 8 år. Gori 506 Transparent Træbeskyttelse kender du måske tidligere som Gori 100 Transparent. Designet er nyt men indholdet er det samme. 

Gori 506 Transparent træbeskyttelse er fremstillet på en Slow Release-teknologi, der gør, at de aktive stoffer kun bliver frigivet i fugtigt vejr. Derudover er Gori 506 træbeskyttelse tilsat Teflon, der tilføjer smudsafvisende og vandafvisende egenskaber til overfladen. Quick Rain Protect gør at du kan påføre Gori 506 på træværket i temperaturer ned til 2°C og beskytter mod regnbyger efter 30 minutter.

Du finder Gori 506 i forskellige standardfarver som teak, ibenholt og nød. Du kan også vælge Gori 506 træbeskyttelse base 30 og få den tonet i flere farver. Gori's farvekort viser nogle af de farver som du vælg. Du finder de transparente farver på side 7. De dækkende farver kan ikke vælges til Gori 506 Transparent Træbeskyttelse.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Videoen viser hvilket udtryk du får ved en dækkende eller transparent træbeskyttelse.

Træbeskyttelse af træfacader med Gori 506 - Sådan gør du

Videoen viser hvordan du klargør træværket samt hvordan du slutbehandler træværket med Gori 506.

Tilbehør som du kan få brug for

Billig Gori 506 transparent træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 506 transparent træbeskyttelse træfacader af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.