Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gori 506 træbeskyttelse

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse til facader, udhæng, gavle og lignende. Vi leverer Gori 506 træbeskyttelse til faste lave priser til dig. Vi forhandler et stort udvalg af farver. Kan du ikke finde den farve, der passer til dig, er det muligt at tone Gori 506 Transparent Træbeskyttelse Base 30 i rigtig mange forskellige farver, hvorfor vi helt sikkert har noget, der passer til netop dit behov. 

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse kender du måske tidligere som Gori 100 Transparent. I dag har produktet dog fået nyt navn og design, så du nemmere kan kende forskel på de forskellige produkter. 

Er du i tvivl om hvilket Gori produkt, du skal bruge? Se vores guide til Gori træbeskyttelse, der hjælper dig godt på vej

produkter

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse i høj kvalitet

Gori 506 Transparent Træbeskyttelse er en fremragende træbeskyttelse, der er perfekt til facader, udhæng, gavle med mere. Gori 506 tilføjer en diffusionsåben og vejrbestandig overflade til dit træværk, der holder i helt op til 8 år. 

Gori 506 Transparent træbeskyttelse er fremstillet på en Slow Release-teknologi, der gør, at de aktive stoffer kun bliver frigivet i fugtigt vejr. Derudover er Gori 506 træbeskyttelse tilsat Teflon, der tilføjer smudsafvisende og vandafvisende egenskaber til overfladen. 

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver.

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at de transparente farver fremgår på side 7. De dækkende farver kan ikke vælges til Gori 506 Transparent Træbeskyttelse.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Udendørs træfacade - Det siger Gori!

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første step til det aller sidste. 

Det skal du bruge:

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.