Gori olie til eksotisk træ

Leder du efter en transparent træolie til lærk-, ceder- eller ædeltræ? Vi har et stort udvalg af træplejeolier fra Gori til uhørt lave priser på 10-4.dk. 

Hvorfor skal du vælge Gori 107 transparent træolie til eksotisk træ?

Gori transparent træolie 107til eksotisk træ er en specialolie til udendørs træværk og overfladebeskyttelse af lodrette flader. Træolien hæmmer angreb af skimmel, beskytter dit træværk mod vejrets påvirkninger, beskytter mod solens UV-stråler og bevarer træets naturlige nuance og glød. Gori transparent træolie 107 findes til udendørs træværk i varianterne lærketræ, cedertræ samt ædeltræ af eksotiske træsorter som teak, nyatoh og bangkirai. På denne måde forlænger træolien træet levetid samt giver en flot finish.

Sørg for at forberede træoverfladen korrekt, ved at rengøre og fjerne gammel snavs eller beskyttelseslag, inden du påfører Gori 107. Du bør også anvende produktet i overensstemmelse med de anbefalede påføringsmetoder og sikkerhedsforanstaltninger.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige grunder, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.