Gori vinduesmaling

Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er en fremragende træbeskyttelse til indvendige og udvendige sider af dine vinduer og yderdøre. Den indeholder både olie, som trænger ind i træværket og akryl, som beskytter mod solens stråler. Dermed kan det modstå de skrappe påvirkninger fra vejr og vind, som vinduer især udsættes for. Gori 608 trænger dybt ind i træet, og sikrer en langvarig beskyttelse og fremmer en smuk, holdbar finish. Fås i flere farver.

Gori 608 Dækkende træbeskyttelse til vinduer og døre

Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er et alsidigt produkt, der kan anvendes til udvendige og indvendige sider på både vinduer og yderdøre, der enten er vakuumimprægneret, tidligere malebehandlet eller grundet. Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er fremstillet med Teflon, der giver en superflot overflade samt tilføjer smudsafvisende og vandafvisende egenskaber.

Gori 608 vinduesmaling indeholder en effektiv olie, der trænger dybt ind i træet og beskytter indefra. Dertil lægger der sig en akryl i overfladen, der beskytter mod solens UV-stråler. Vinduesmalingen er meget vejrbestandig, hvilket betyder, at den kan modstå alt fra stærk sol til regn og frost uden at miste sin effektivitet eller skønhed. Den er også let at påføre og har en hurtigtørrende formel, der minimerer gener ved malerarbejdet. Desuden forbedrer den træets modstandsdygtighed over for råd og skimmel, hvilket forlænger vinduesrammernes levetid markant.

Som standard fås Gori 608 vinduesmaling i farverne kridt, ral 9010 og base 30 som kan tones i flere farver. Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle de dækkende farver. Vi gør opmærksomt på, at de dækkende farver starter fra side 2-3. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse vinduesmaling.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af en transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen, derfor af træsorten og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkende nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod solens UV-stråler og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Se video på hvilket udtryk du får ved en transparent og en dækkende træbeskyttelse

Se videoen nedenfor og se hvilket udtryk du får ved at vælge en dækkende som Gori vinduesmaling eller en transparent træbeskyttelse. 

Maling af vinduer - Sådan gør du

Se videoen og se hvordan du klargør træværket med Gori rensemidler og hvordan du foretager slutbehandlingen med Gori 608 vinduesmaling.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.