Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gori vinduesmaling

Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er en fremragende træbeskyttelse til vinduer og yderdøre, som du kan bruge både indvendigt og udvendigt. Vi leverer Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse Base 30 i alle tænkelige farver. Kan du ikke finde en i vores sortiment, der passer dig, kan du med fordel se vores Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse Base 30, da denne kan tones i rigtig mange forskellige farver.

Gori Vinduesmaling har i dag fået et nyt design og navn, så den i dag hedder Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse. Det er dog den samme høje kvalitet, som du kender fra tidligere. 

Er du i tvivl om hvilket Gori produkt, du skal bruge? Vi har lavet en Guide omkring træbeskyttelse, der hjælper dig godt på vej. 

produkter

Gori 608 vinduesmaling - Dækkende træbeskyttelse

Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er meget alsidigt produkt, der kan anvendes til udvendige og indvendige sider på både vinduer og yderdører, der enten er vakuumimprægneret, tidligere malebehandlet eller grundet. Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse er fremstillet med Teflon, der giver en superflot overflade samt tilføjer smudsafvisende og vandafvisende egenskaber. 

Gori 608 vinduesmaling indeholder en effektiv olie, der trænger dybt i træet og beskytter indefra. Dertil lægger der sig en akryl i overfladen, der beskytter mod solens UV-stråler. Alt i alt er Gori 608 vinduesmaling et super produkt, der effektivt beskytter dine vinduer og døre. 

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 608 Dækkende Træbeskyttelse.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne. 
Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Vinduer - Det siger Gori!

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.