Gori 612 træbeskyttelse

Her finder du vores store udvalg af Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse til træfacader. Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse træfacader er særligt velegnet til behandling af nyt udendørs træværk. Holbarhed op til 15 år.

Filter:
Sortering:
14 produkter

Gori 612 vandbaseret træbeskyttelse i høj kvalitet til træfacader

Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse træfacader (tidligere Gori 99 Extreme) er en vandbaseret træbeskyttelse, der er særligt velegnet til behandling af nyt træværk som facader, udhæng, gavle med mere. Takket være Gori 612's dækkeevne er den ideel til brug i forbindelse med farveskift, selv hvis du skal have dækket en mørkere farve over til en lys farve.

Gori 612 træbeskyttelse er både vandafvisende, UV-resistent og så mindsker den angreb af skimmel samt belægninger på overfladen af dit træværk. Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse holder sine egenskaber i helt op til 15 år. 

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse. Du finder flere standard farver i vores sortiment som kulsort, svenskrød, antracitgrå og kridt, men søger du en anden farve, kan du vælge Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse Base 30, som kan tones i flere farver. 

Gori 615 træbeskyttelse gør brug af Slow Release-teknologien 

GORI 612 Dækkende Træbeskyttelse til træfacader er udviklet med fokus på SR-teknologien (Slow Release), der benytter sig af en indkapslingsmetode for de aktive stoffer i træbeskyttelsen. Dette sikrer, at de frigives gradvist over længere tid, i stedet for at blive hurtigt udvasket af regnen.

Normalt vil en typisk sæson med regn og slud medføre, at størstedelen af de aktive stoffer i en træbeskyttelse bliver udvasket inden for et halvt år. Efter dette tidspunkt vil træværket primært være beskyttet af den film, som træbeskyttelsen danner på overfladen. SR-teknologien sikrer, at de aktive stoffer, der beskytter denne film og dermed træværket, kun frigives, når det er nødvendigt - f.eks. under fugtige vejrforhold. Når vejret er tørt, vil de aktive stoffer forblive beskyttet inden for træbeskyttelsen.

På denne måde opnår man en optimal beskyttelse mod skimmel og belægninger på overfladen af træværket. Takket være SR-teknologien bevares farven på træværket bedre, og det beskyttes mod misfarvninger forårsaget af sol, vind og vejr i længere tid.

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold. På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Se videoen som viser hvilket udtryk du får når du vælger en dækkende eller transparent træbeskyttelse.

Træbeskyttelse af træværket - Sådan gør du

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første trin med klargøring til det sidste hvor du behandler træværket med træbeskyttelse.

Tilbehør du kan få brug for:

Hvilken farve træbeskyttelse skal mit udendørs træværk have?

du i tvivl om, hvilken farve træbeskyttelse du skal vælge til dit træværk? Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at træffe det rette valg, da farven på dit træværk påvirker både æstetikken og beskyttelsen. I guiden gennemgår vi valget mellem transparent og dækkende farvemuligheder og deres påvirkning, faktorer der påvirker valget af farve, og muligheden for at købe en farvetester, som gør dig i stand til at se dit valg på et testbrædde. Læs vores guide for at få gode råd og tips samt sikre, at dit træværk ser godt ud og holder længere. Besøg guiden her: Valg af farve til træbeskyttelse.

Billig Gori 612 dækkende træbeskyttelse på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på Gori 612 dækkende træbeskyttelse til træfacader af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Du får desuden gratis fragt på en lang række varer - de varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du andre specifikke behov end træbeskyttelse? Hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg af facademalingHammerite metalmalingmetalmalingtagmaling samt rengøring og afrensning. Samtidig har vi også et stort udvalg af pensler, ruller, spartler og sprøjtepistoler og afdækning så du kan dække af inden du starter arbejdet. Søger du indendørs maling, har vi også et stort udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.