Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gori 612 træbeskyttelse

Her finder du vores store udvalg af Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse. Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse er ideel til behandling på nyt samt vedligeholdet udendørs træværk.

produkter

Vandbaseret træbeskyttelse i høj kvalitet

Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse (tidligere Gori 99 Extreme) er en vandbaseret træbeskyttelse, der er velegnet til behandling af nyere træværk som facader, udhæng, gavle med mere.

Takket være Gori 612's dækkeevne er denne ideel til brug i forbindelse med farveskift, selv hvis du skal have dækket en mørkere farve over til en lys farve.

Gori 612 træbeskyttelse er både vandafvisende, UV-resistent og så mindsker den angreb af skimmel samt belægninger på overfladen af dit træværk.

Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse holder sine egenskaber i helt op til 12 år. 

Du finder Gori's farvekort her, hvor du kan finde alle dækkende farver. Vi gør opmærksom på, at de dækkende farver starter fra side 4-6. De transparente farver kan ikke vælges til Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse.

Slow Release-teknologien 

Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse er fremstillet med SR-teknologien, der står for Slow Release. Slow-Release-teknologien er en smart teknologi, der indkapsler de aktive stoffer i Gori 612. Dette betyder, at de aktive stoffer bliver frigivet over længere tid, så de ikke bliver udvasket hurtigt, når det regner.

Normalt vil størstedelen af de aktive stoffer blive udvasket efter et halvt år i en træbeskyttelse uden Slow-Release-teknologien. Herefter vil dit træværk stort set kun være beskyttet af den film, der dannes på overfladen.

Slow-Release teknologien sikrer, at de aktive stoffer, der beskytter denne film, kun bliver frigivet, når dette er nødvendigt, f.eks. i fugtigt vejr. Om sommeren, eller når solen skinner, vil de aktive stoffer ligge beskyttet i træbeskyttelsen.

På den måde får du en optimal beskyttelse mod belægninger og skimmel på overfladen. 

Skal du vælge en dækkende eller transparent træbeskyttelse? 

Træets struktur og åretegning træder tydeligt frem ved brug af transparent træbeskyttelse. Med transparente nuancer afhænger farveoplevelsen derfor af træsort og bundens sugeevne.

Dækkende træbeskyttelse giver en ensartet malet overflade, men hvor strukturen stadig kan ses. Generelt har dækkede nuancer en bedre holdbarhed end transparente. Det skyldes, at dækkende nuancer har et højere pigmentindhold og dermed beskytter træværket bedre mod sol og andre vejrforhold.

På samme måde vil mørke og mere pigmenterede transparente nuancer holde bedre end helt lyse transparente nuancer.

Udendørs træfacade - Det siger Gori!

Er det første gang, du skal behandle din træfacade eller hegn, har Gori lavet vejledninger, der hjælper dig lige fra første step til det allersidste.

Læs mere om Gori 612 på Goris hjemmeside her

Det skal du bruge:

Vi forhandler Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse i rigtig mange forskellige størrelser og farver. Fremgår den farve, du skal bruge ikke i vores sortiment, kan du med fordel se vores Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse Base 30, da denne kan tones i flere forskellige farver. 

Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse hed tidligere, som sagt, Gori 99 Extreme. Gori 612 Dækkende Træbeskyttelse indeholder dog stadig den samme høje kvalitet, du kender fra Gori 99 Extreme.

Hos 10-4 finder du altid gode priser på Gori 612 og ofte også gode tilbud.

Er du på udkig efter et andet produkt? Se hele vores udvalg af Gori træbeskyttelse og maling her

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.