Dyrup maling

Dyrup maling er en dansk producent af malingsprodukter til både private og professionelle brugere. Dyrup maling er kendt for at producere malinger af høj kvalitet, der er lette at arbejde med og giver et flot resultat. Dyrup er kvalitetsmaling til alle maleprojekter, uanset om det er maling til brug ude eller inde. Dyrup er især kendt for både at levere en høj dække- og rækkeevne, og er derfor et god bud til dit næste maleprojekt.

Hvilke fordele får jeg ved at vælge Dyrup maling?

Dyrup maling er kendt for at producere maling af høj kvalitet, der er lette at arbejde med og som giver et flot resultat. De bruger moderne teknologi og ingredienser af høj kvalitet i deres produkter og arbejder løbende på at forbedre og udvikle deres malinger. Deres farvesystemer er også meget omfattende og giver kunderne mulighed for at vælge blandt et bredt udvalg af farver og nuancer.

Dyrup maling har også et stærkt fokus på reduktion af C02, genbrug og miljømærkning. De har et stort udvalg af miljøvenlige produkter og arbejder aktivt på at reducere deres CO2-udledning og affaldsmængder. Blandt andet kan det nævnes at Dyrups genbrugsspande indeholder 70% genbrugsplast og at flere af produkterne er miljømærkede.

Alt i alt er Dyrup maling en anerkendt malingsproducent, fordi de tilbyder et bredt udvalg af pålidelige og holdbare malingsprodukter, der leverer flotte resultater og er nemme at arbejde med.

Dyrup maling er populær til dine ude og inde projekter

Dyrup maling tilbyder et bredt udvalg af malinger, inklusive indendørs og udendørs maling, træbeskyttelse, gulv- og tagmaling samt midler til rengøring. Malingen er kendt for en høj holdbarhed og evne til at modstå vejr og vind i det danske klima.

Dyrup maling har også et stort udvalg af farver og farvesystemer, der gør det nemt at finde den rette farve til ethvert projekt. Farverne er kendetegnede ved at være lyse, holdbare og lette at matche. Og husk at flere af Dyrups malinger kan tones i flere farver. Du bruger bare farvevælgeren som er på produktsiden når du lægger malingen i kurven.

Dyrup maling sikrer dig både holdbare og flotte resultater – i tusindvis af farver. I vores sortiment finder du både:

 • Gulvmaling
 • Maling til køkken og bad
 • Træ- og metalmaling
 • Væg- og loftmaling
 • Facademaling
 • Tagmaling
 • Tilbehør som vægspartel, gulvpleje, rensemiddel og grundrens

Dyrup maling sikrer, at uanset dit projekt, vil du finde en løsning, der ikke kun opfylder dine æstetiske krav, men også beskytter og forlænger levetiden af dine overflader.

Dyrup maling

Dyrup gulvmaling

Dyrups gulvmaling er let at arbejde med, har en høj dækkeevne og giver en både hård, slidstærk og ridsefast overflade og kan, afhængig af type, benyttes på træ, cement og beton. Det gør at den kan bruges på gulve med et højt trafikniveau. Samtidig er den også let at rengøre og vedligeholde, hvorfor den også kan bruges i køkkener og andre rum hvor der er meget snavs og kan forekomme pletter og skrammer. Dyrup gulvmaling har en hurtig tørretid, hvilket betyder, at du kan påføre flere lag maling på kort tid, og at du kan bruge rummet igen efter kort tid. Køb udvalget af Dyrup gulvmaling.

Dyrup maling til køkken og bad

Til køkken og bad kan du få en Dyrup maling, der kan benyttes både på puds, beton, glasvæv og glastfilt. Det anbefales dog ikke at benytte malingen decideret i vådrummet. Især i køkkenet vil det være vigtigt, at du løbende kan rengøre overfladen, hvilket malingen naturligvis er udviklet til at kunne klare. Det gør det nemt at holde området rent og pænt, hvor du kan vaske overfladen med en fugtig klud, uden at det går ud over malingens finish eller farve.

Dyrup maling til køkken og bad modstår de udfordringer som køkken og bad giver med en høj luftfugtighed, temperatursvingninger og risikoen for skimmel og mug. Malingen skaber en holdbar og let rengørlig overflade, der effektivt kan afvise vand og oliebaserede stoffer, hvilket gør den ideel til vægge og lofter i køkkener og badeværelser. Samtidig har den en høj dækkeevne, hvilket betyder, at du kan dække store områder med et tyndt lag maling.

Med en avanceret teknologi, der sikrer en langvarig beskyttelse mod fugt og skimmelsvamp, hjælper Dyrup maling til køkken og bad med at bevare rummenes udseende og hygiejne over tid. Det giver et flot og ensartet resultat og kan spare dig for tid og penge. Den kan tones i flere farver og har en høj farvebestandighed, hvilket betyder, at farven ikke falmer eller ændrer sig over tid. Det giver en flot og ensartet farve på væggene i lang tid. Køb Dyrup maling til køkken og bad.

Dyrup træ- og metalmaling

Dyrup træ- og metalmaling er kendt for en god holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid, stød og vejrforhold. Det betyder, at den er velegnet på træ- og metaloverflader både indendørs og udendørs uden at blive beskadiget. Dyrup træ- og metalmaling er også let at påføre og kan dække selv svære overflader som f.eks. mønstrede eller rustne metaloverflader. Samtidig sikrer den en ridsefast-, slidstærk- og hurtigtørrende overflade, og har en høj dækkeevne samt er designet til at beskytte mod UV-stråler. 

Dyrup træ- og metalmaling er fri for skadelige kemikalier som f.eks. opløsningsmidler og tungmetaller, der kan være skadelige for både mennesker og miljøet. Køb dyrup træ- og metalmaling.

Dyrup vægmaling og loftmaling

Ligegyldigt hvilke vægge du skal male, har Dyrup masser af kvalitetsmaling, der tilmed også er miljømærket, hvilket sikrer dig et produkt med en høj dækkeevne og rækkeevne. Det gælder også for Dyrups væg- og loftmaling, som har en høj dækkeevne, hvilket betyder, at du kan dække store områder med et tyndt lag maling. Du får et professionelt udseende resultat og sparer tid og penge. Når du arbejder med malingen, vil du opdage, at den også er let at påføre og kan dække selv svære overflader som f.eks. ujævne vægge eller lofter. Det betyder, at du kan opnå et flot og ensartet resultat på kort tid. 

Med en formel, der er optimeret fra stue til soveværelse, kombinerer Dyrup væg- og loftmaling æstetisk appel med praktisk funktionalitet. Den er modstandsdygtig over for daglig slitage, let at rengøre og vedligeholde, og tilbyder en finish, der kan modstå skrammer og pletter, hvilket gør den ideel til travle hjem. Dyrup tilbyder et bredt udvalg af farver og glansgrad, så du kan skabe præcis det look, du ønsker, samtidig med at du sikrer, at dine vægge og lofter forbliver smukke og holdbare over tid. Køb udvalget af Dyrup væg- og loftmaling.

Dyrup facademaling

Dyrup facademaling er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold og miljømæssige påvirkninger. Det betyder, at facademalingen kan modstå regn, sollys og andre elementer uden at miste sin farve eller kvalitet. Den er let at påføre og dækker også svære overflader, uden at falme eller skalle af. Det betyder, at du kan opnå et flot og ensartet resultat på kort tid.

Dyrup facademaling er specielt designet til at beskytte facader mod vejrlig og UV-stråler. Det betyder, at facaden vil forblive smuk og beskyttet i lang tid. Samtidig er den let at vedligeholde, og du behøver ikke at male facaden igen i lang tid. Dyrup facademaling kræver minimal vedligeholdelse og har en lang holdbarhed dog med forbehold for væggens kvalitet og bevægelse over tid.

Maling af facaden kan være et stort projekt, men det behøver ikke være specielt besværligt. Det vigtigste er at gøre et godt forarbejde og, naturligvis, vælge en facademaling af høj kvalitet. Det er vigtigt, at du først og fremmest får fjernet skidt og snavs på facaden, reparerer revner og huller og grunder væggen, inden du påfører den nye farve på facaden. Køb udvalget af Dyrup facademaling.

Se også Dyrups video ift. facademaling her:

Dyrup tagmaling

Dyrup tagmaling er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold og miljømæssige påvirkninger. Det betyder, at tagmalingen kan modstå regn, sollys og andre elementer uden at miste sin farve eller kvalitet. Dyrup tagmaling er specielt designet til at beskytte taget mod vejrlig og UV-stråler. Det betyder, at taget vil forblive smukt og beskyttet i lang tid.

Og det gør jo ikke noget at tagmalingen også er let at påføre og kan dække selv svære overflader som f.eks. ru og porøse tage, uden at falme eller skalle af. Det betyder, at du kan opnå et flot og ensartet resultat på kort tid. 

Dyrups tagmaling kan benyttes både til bølgeeternit, cementtagsten og tegl. Malingen kan dog også benyttes til både træ, mur, puds, beton, gasbeton, zink og galvaniseret jern. Med en god tagmaling fra Dyrup er du sikret, at taget er godt beskyttet mod både hårdt vejr og belægninger. Køb udvalget af Dyrup tagmaling.

Tilbehør til maling

Inkluderer malerværktøj, gulvplejemidler, rengøring og afrensning, afdækning, polyfilla, glasfilt og vægspartel, som sikrer det bedste resultat og vedligeholdelse af malede overflader.

Dyrup farvevælger – se om farven passer ind i netop dit hjem

Dyrup farvevælger

Er du i tvivl om, hvordan den farve, du har udset dig, passer ind i dit hjem? Og vil du hellere være sikker, inden du køber? Så skal du benytte Dyrups Farvevælger.

Du skal blot uploade et billede med et eksempel på det rum, du gerne vil have malet i en anden farve – og helst i en høj kvalitet. Herud over skal billedet helst vise en så ”ren” overflade som muligt, så du får et ordentligt indblik i, hvordan farven til passe ind i dit hjem.

Prøv Dyrups farvevælger her

6 tips til nybegynderen

Er du klar til at gå i gang med malerprojektet, men er på ubetrådt grund? Hent inspiration her i Dyrups video med 6 tips til nybegynderen, og få svar på:

 1. Hvordan du undgår fnug fra en ny malerulle
 2. Hvordan du sparer tid på rengøring
 3. Hvordan du bør fordele malingen for at opnå et flot og ensartet resultat
 4. Hvordan du spartler småhuller
 5. Hvordan du fuger
 6. Hvordan du klargør en ny pensel

Spørgsmål? Få gratis hjælp hos 10-4.dk

Er du i tvivl om, hvilken Dyrup maling du skal benytte til dit projekt? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette maling til dit projekt.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan undgår man fnug fra en ny malerrulle?
Tag en malertape og sæt den fast under foden og træk et stykke ud. Kør malerrullen op og ned af tapen på klistersiden.
Hvordan sparer jeg tid på rengøring af malerbakken?
Sæt en plastikpose omkring malerbakken, tape den fast på ydersiden med fx malertape og hæld malingen i malerbakken ovenpå posen. Når du er færdig med at male, skal resterende maling retur i spanden og så kan du smide posen ud. Så er der ikke maling i malerbakken som du skal rengøre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.