Maling til træ og metal

Dyrup maling til træ og metal er velegnet til maling af grundet træværk og metal. Dyrup træ og metal maling er specielt velegnet til træværk, hvor der stilles ekstra høje krav indendørs f.eks. på paneler, døre og på grundet jern og metal. Udover maling kan du også finde Dyrup trægrunder, Faxe lak og meget mere.

Filter:
Sortering:
29 produkter

Træmaling og metalmaling til indendørs brug

Dyrup maling fås som indendørs maling som træmaling og metalmaling. Med indendørs træ- og metalmaling er det muligt at give vinduer, paneler og gulve nye farver, og skabe et nyt liv i hjemmet. Ydermere er fordelen ved træmaling, at træværket bliver mere modstandsdygtigt overfor fugt, og det bliver nemmere at holde panelerne rene. Den er samtidig også velegnet til indendørs brug på radiatorer, rør osv. Radiatorer har det med at miste farve henover årene, så det er en nødvendighed at male dem, for at sikre et pænt og frisk udseende. 
Vær opmærksom på at varianterne i udvalget af træ- og metalmaling, består af varianter med

  • Ekstra dækkende - nem at påføre og slidstærk
  • Ekstra stærk - ekstra hård og slidstærk til særligt krævende overflader.

Beskyt dine træ- og metaloverflader, men hvorfor er den det bedste valg?

Træ- og metalmaling er specielt formuleret til at beskytte træ og metaloverflader mod forskellige påvirkninger som f.eks. fugt, UV-lys og rust. Disse malinger indeholder typisk højere koncentrationer af pigmenter og bindemidler, som giver bedre dækning og beskyttelse end almindelig indendørsmaling. De kan også have ekstra egenskaber som f.eks. anti-svampe og anti-rust-formler, der er vigtige for at opretholde overfladens holdbarhed og udseende over tid.

Hvilken betydning har glansgraden ved træ- og metalmaling til indendørs brug?

Glansgraden i Dyrup maling til træ og metal indendørs refererer til malingens glans eller skinnende overflade, når den er tørret og hærdet. Glasgraden kan variere fra mat til blank og påvirker både udseendet og holdbarheden af malingen.

En mat glasgrad har en lav glans og giver et mere dæmpet, afdæmpet udseende. Dette er ideelt til områder med mindre trafik, da det er mindre tilbøjeligt til at reflektere lys og skjule mindre ufuldkommenheder i overfladen.

En halvblank glansgrad har en moderat glans og er mere holdbar end en mat finish. Den er velegnet til områder med moderat trafik, da den er lettere at rengøre end en mat finish og kan modstå lidt mere slitage.

En blank glansgrad har den højeste glans og giver en reflekterende, skinnende overflade. Denne glansgrad er meget holdbar og er ideel til områder med høj trafik, som f.eks. døre og vinduer, da den er let at rengøre og modstandsdygtig over for slid.

Du kan finde vores forskellige Dyrup maling til træ og metal ved at bruge filteret glansgrad, hvor du f.eks. kan finde glans 25, 50 og 90.

Du kan læse vores guide til hvilken glansgrad du skal vælge i maling.

Få 5 fordele ved et grundigt forarbejde og grunding

At bruge en grunder inden man bruger træ- og metalmaling indendørs kan give dig flere fordele både i arbejdsprocessen men sandelig også bagefter når du skal nyde det færdige arbejde. Her er 5 fordele du kan opnå ved at bruge grunder.

  1. Bedre vedhæftning til overfladen og kan hjælpe med at forhindre, at malingen skaller af eller flosser.

  2. Forbedret dækkeevne, hvor du dækker ujævnheder og farveforskelle i overfladen, hvilket resulterer i en mere ensartet finish.

  3. Forøget holdbarhed, hvor den forhindrer rust eller korrosion på metaller og beskytter træet mod fugt og skader.

  4. Spar tid og penge ved at reducere antallet af lag maling, du skal bruge, og dermed reducere den tid og det materiale, du bruger.

  5. Forbedret udseende, hvor den hjælper med at skabe en jævn og ensartet overflade, der forbedrer malingens udseende og giver en mere professionel finish.

Generelt set, er det altid en god idé at bruge en grunder inden man påfører træ og metalmaling indendørs som kunne være fra Dyrup, da det kan hjælpe med at forbedre både kvaliteten og holdbarheden af malingen og resultatet.

Køb træ- og metalmaling online til en billig pris med hurtig levering

Udvalget hos 10-4.dk er stort i forskellige typer og farver, hvor du kan få finde den maling,som passer til dit projekt. Samtidig kan du finde en række tilbehører såsom afdækning, grunder, pensler og rullebakker, som du skal bruge til malerprojektet. Generelt har vi rigtig gode priser og vi har gjort det nemt for dig at finde de billigste priser, hvor du kan gå efter mærket 'Billigst på Pricerunner'. Vi har hurtig levering og har du spørgsmål i forbindelse med din online bestilling, så har vi en god kundeservice, der kan hjælpe dig i mål. Du er også velkommen til at besøge vores centre og få hjælp af vores faglige rådgivere i malerafdelingen.

Metal- og træmaling - Se det store udvalg af maling på 10-4.dk

Hos 10-4.dk finder du også et stort udvalg af malerværktøj, rengøring, afdækning, Polyfilla og vægspartel.

Spørgsmål? Få gratis hjælp i vores kundeservice!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den maling, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.