Pensler til væg- og loftmaling

Her finder du pensler, der er velegnede til vægmaling og loftmaling. Se udvalget af Anza pensler herunder. 

Filter:
Sortering:
30 produkter

Pensler til vægmaling og loftmaling fås i et bredt sortiment

En god pensel til maling af vægmaling og loftmaling bør have følgende kendetegn:

 1. Børsterne bør være af god kvalitet og have en jævn overflade uden at skille sig ad eller efterlade børstehår på overfladen, og de bør have en passende stivhed for at kunne påføre malingen jævnt og glat.

 2. Størrelsen skal være passende til det område, der skal males. En for stor pensel kan være svær at kontrollere, mens en for lille pensel kan tage for lang tid at male med.

 3. Håndtaget skal være ergonomisk og behageligt at holde i længere tid. Det er vigtigt, at håndtaget er godt afbalanceret for at undgå træthed i hånden under arbejdet.

 4. Holdbarheden skal være god og den skal kunne tåle gentagne brug og rengøring. Det er vigtigt at investere i en pensel af høj kvalitet, da det kan spare tid og penge på lang sigt.

 5. God tilpasning til overfladen får du med en pensel der har børster, der er fleksible og bløde nok til at tilpasse sig til overfladen uden at efterlade striber eller mærker. En pensel med en passende stivhed og blødhed vil også gøre det lettere at male omkring hjørner og kanter.

 6. Godt væskeoptag sikres med en god pensel som kan absorbere en passende mængde maling og påføre den jævnt og effektivt. En pensel med en høj kapacitet for væskeoptagelse vil reducere behovet for gentagne dyp i malingsbøtten og gøre arbejdet mere effektivt.

Sådan finder du pensler af god kvalitet eller til en god pris

Hos 10-4.dk finder du malerværktøj af mærket Anza, hvor der er forskellige kvaliteter

 • Platinum er den bedste kvalitet og Anzas bedste valg for et godt resultat.
  • God kapacitet og dækkeevne, ergonomis skaft, blik i rustfrit stål og giver en meget fin finish.
 • Elite er en allround kvalitet til dig, der vil have et fint resultat.
  • Høj malingsoptagelse, grebsvenligt skaft og giver en fin finish.
 • Basic og Go er en enkel kvalitet til simple opgaver.

Hos 10-4.dk kan du finde pensler til alle formål, og i forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af all-round pensler, lim- og ludpenslerpensler til træmøbler og karmepensler til vinduerpensler til facade og træbeskyttelsepensler til væg og loftmalingpenselsæt og radiatorpensler.

Billige pensler af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på pensler af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp i vores kundeservice!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den maling, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.