Rulleskaft

Rulleskaftet påføres valsen til mallerrullen og bruges sammen med en rullebakke som malerrulle til maling af f.eks. væg og loft.

Hvad kendetegner et rulleskaft af god kvalitet?

Et rulleskaft af god kvalitet bør kunne leve op til følgende 6 kendetegn.

  1. Materialerne bør være holdbare, og kunne modstå slid og belastning under brug. Generelt er de mest almindelige materialer til rulleskaft stål, aluminium eller plastik.

  2. Størrelsen skal være passende til den pågældende rulle. Det er vigtigt, at diameteren af rulleskaftet matcher diameteren af rullen for at sikre, at rullen sidder fast på rulleskaftet og kan dreje jævnt og glat.

  3. Pasformen skal være god til rullen, og det skal sidde fast og stabilt. Det er vigtigt at undgå, at rullen glider af eller vrider sig under brug, da dette kan resultere i en ujævn påføring af malingen.

  4. Et ergonomisk design er at foretrække, for at sikre et komfortabelt og stabilt greb under brug. Det er også vigtigt, at rulleskaftet er godt afbalanceret for at undgå træthed i hånden under arbejdet.

  5. Et godt låsesystem sikrer, at rullen sidder fast og ikke glider af under brug. Det skal også være nemt at fjerne rullen for rengøring og udskiftning.

  6. Tilpasningsevnen skal være, så rulleskaftet kan arbejde sammen med forskellige typer af malerruller og malingstyper. Det er vigtigt, at rulleskaftet kan tilpasses til de forskellige opgaver og arbejdsområder.

Rulleskaft fås i forskellige kvaliteter

Hos 10-4.dk finder du rulleskafter af mærket Anza som er af god kvalitet. Du kan bruge filteret kvalitet og bredde for at finde det rulleskaft, som passer til dit projekt. Dertil kan du følge beskrivelsen som står på de forskellige rulleskafter.

Køb vores udvalg af løse malerruller, som kan monteres på rulleskaftet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.