Valse til malerrulle

Her finder du valser eller ruller til dine malerruller, så du altid har en backup. Vi har malerruller til et hvert behov, så du ikke behøver lede andre steder.

Filter:
Sortering:
25 produkter

Hvad er en valse eller rulle til malerrullen?

En valse eller rulle til malerrullen er en del af malerværktøjet, som bruges til at påføre maling på store flader som vægge og lofter. Valsen er typisk cylindrisk og kan være lavet af forskellige materialer som skum, uld eller syntetiske fibre, afhængig af hvilken type maling der skal bruges, og hvilken overflade der skal males. Valsen kan først bruges når den påsættes et rulleskaft, hvor du kan bruge det du har i forvejen eller tilkøbes separat. 

Fordele ved at bruge en valse som malerrulle

Det er mere effektivt at male store, flade overflader med en valse end med en pensel. En rulle kan give en mere jævn og glat påføring af malingen sammenlignet med andre metoder. Og så er det hurtigere at male med en rulle, hvilket er særligt nyttigt ved større malerprojekter.

Vælg den rigtige valse eller rulle

Du kan vælge den rigtige type valse, ved at basere valget på malingtypen (vand- eller oliebaseret) og overfladen, der skal males. Vælg samtidig en rullei den rigtige størrels,e baseret på området, der skal males. Mindre valser kan være mere hensigtsmæssige for mindre områder og hjørner, mens større valser er bedre til store, flade overflader. Ved korrekt brug og vedligeholdelse kan en valse til malerrulle være et uundværligt værktøj for både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

Sådan vælger du det rigtige rulleskaft til din valse

For at finde et rulleskaft, der passer, skal du måle diameteren af din rulle og vælge et rulleskaft med samme diameter. Vælg et rulleskaft lavet af robuste og holdbare materialer som stål eller aluminium. Hvis du skal male høje overflader, kan et længere rulleskaft være nyttigt eller et forlængerskaft. Hvis du mangler oplysningerne, kan du læse beskrivelserne af de forskellige rulleskafter på 10-4.dk for at finde det, der passer bedst til dine behov.

Du kan også bruge vores kvalitetsfilter og vælge et Basic, Elite eller den bedste kvalitet: Platinum. Husk at afstem efter rulleskaftests diameter, så de passer sammen.

Læs også vores guide om valg af den rette malerrulle og pensel.

Stort udvalg af malertilbehør fx en ekstra malerrulle - 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.