Træpleje og træolie

Her finder du indendørs træpleje og træolie. Så trænger dine træoverflader til en omgang træolie, så finder du udvalget her. 

Filter:
Sortering:
35 produkter

Træpleje og træolie skal beskytte og pleje træet i huset

Træpleje og træolie har forskellige formål, men begge har til formål at beskytte og forbedre træets udseende og levetid.

Træpleje indebærer generelt vedligeholdelse og beskyttelse af træ, herunder rengøring, slibning, lud, bejdse, lakbehandling og eventuel reparation af skader. Træpleje kan forhindre skader på træet, forlænge dets levetid og bevare dets skønhed og funktion. Træpleje kan også hjælpe med at bevare træets styrke og integritet, hvilket også kan være vigtigt for sikkerheden i bygninger og strukturer, der er lavet af træ.

Træolie er en type behandling, der påføres træet for at beskytte det mod fugt, UV-stråler, skadedyr og forvitring. Træolie kan også give træet en flot glans og farve, og det kan bruges til at bevare træets naturlige farve eller give det en ny farve eller nuance. Træolie kan også trænge dybt ind i træet for at give en mere holdbar beskyttelse end andre overfladebehandlinger som maling eller lak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.