Glasvæv, glasfilt, væv og klæber

Her finder du glasvæv, glasfilt og klæber, som er beregnet til opsætning af netop glasvæv og glasfilt. Du finder også andre type af lim, der kan bruges til blandt andet opsætning af vinyl og lignende. 

Hvad bruger man de forskellige væv og klæb til?

Hos 10-4.dk finder du forskellig klæbere som vævlim, væglim, gulv- og væglim, vådrumslim samt vævfylder. Dertil finder du også miljøvæv, glasvæv og glasfilt. Det er vigtigt at vælge den rigtige type væv afhængigt af det materiale, der skal fastgøres, og sørge for at følge producentens anvisninger for korrekt påføring og tørring. Her er en kort oversigt over de forskellige muligheder.

Det rette valg af vævlim, væglim, gulv- og væglim, vådrumslim og vævfylder

 • Vævlim
  • Vandbaseret lim 5 kg og 15 kg som er beregnet til opsætning af glasvæv og glasfilt i tørre og opvarmede rum.
 • Væglim Svanemærket
  • Svanemærket vandbaseret væglim som er beregnet til opsætning af papir, filt, vinyl- og easy-up tapeter samt lette glasvæv. 
 • Gulv- væglim ekspres
  • Er en hurtig all-round vandbaseret gulv- og væglimAnvendes til limning af f.eks. homogen vinyl, vinyler med skum- eller vævbagside og kork med PVC-bagside på sugende og ikke-sugende underlag.
 • Vådrumslim
  • Vandbaseret vådrumslim som er specielt udviklet til opsætning af f.eks. vinyltapet, glasvæv og -filt i vådrum, på underlag af f.eks. gips, beton, puds og træ.
 • Vævfylder
  • Vandbaseret grunder til hel- eller delvis udfyldning af glasvæv og glasfilt.

Vælg det rigtige miljøvæv, glasvæv eller glasfilt

Glasfilt påføres typisk på vægge for at skabe en jævn, ensartet og glat overflade, der kan males. Glasfilt er normalt lavet af en papir- eller glasfiberblanding, der er imprægneret med et bindemiddel, der gør materialet stærkt og holdbart. Glasfilt er relativt nemt at påføre og kan skjule mindre ujævnheder og revner på væggen. 

Glasvæv er derimod en type væv, der normalt er lavet af glasfibertråde, der er vævet sammen til en stærk og holdbar struktur. Glasvæv er normalt lidt mere ujævn end glasfilt og kan have en mere rustik eller tekstureret overflade. Glasvæv er også meget stærkt og holdbart og kan modstå mekanisk påvirkning, slid og skrammer.

Køb vores udvalg af glasvæv, miljøvæv og glasfilt i  længden 25 meter.

 • Miljøvæv
  • Tapetvæv der sikrer en pæn overflade med rene linjer. Stærk vægbeklædning og kan males.
 • Gasvæv grundet - 1 sortering
  • Grundet glasvæv er en vægbeklædning som består af vævede glasfibre. Opsættes indendørs.
 • Glasfilt grundet - 1 sortering
  • Grundet glasfilt med en glat overflade som opsættes på vægge indendørs.
 • Glasfilt grundet randomiseret - 1 sortering
  • Grundet glasfilt med en glat overflade bestående af randomiserede glasfibre. Kan opsættes på vægge indendørs.

Tips til valg af glasvæv i en god kvalitet

Det første du skal være opmærksom på, er at glasvæv i en høj kvalitet glasvæv er tættere og mere ensartet i vævningen, hvilket giver en mere jævn og glat overflade på væggen. Så er det også stærkere og mere holdbart, hvilket betyder, at det er mere modstandsdygtigt over for revner og andre skader på væggen. For det tredje er der en mere glat og ensartet overflade, hvilket giver en mere professionel finish, når det males. Glasvæv i en god kvalitet har også en høj farvemætning, hvilket betyder, at farven trænger bedre ind i vævet og giver en mere intens og holdbar farve. Og sidst men ikke mindst så er det let at klippe, placere og manipulere på væggen, hvilket gør det lettere at opnå en jævn og ensartet overflade.

En dårlig kvalitet glasvæv kan have tæthed og styrke problemer, hvilket kan resultere i synlige uregelmæssigheder og rynker på væggen. Det kan også have en ujævn overflade og en lav farvemætning, hvilket resulterer i en mindre professionel og tilfredsstillende finish. Endelig kan en dårlig kvalitet glasvæv være sværere at arbejde med, hvilket kan gøre installationen mere besværlig og tidskrævende.

Er der fordele ved at vælge en god glasfilt?

Glasfilt er et materiale, der typisk bruges som overfladebehandling på vægge og lofter for at skabe en jævn og glat overflade, der kan males eller tapetseres. Vælger du en glasfilt af en god kvalitet, vil den være mere holdbar og have en mere glat finish end en dårlig kvalitet glasfilt. En god kvalitet glasfilt vil også være nemmere at sætte op, da den har en jævn og ensartet struktur, der gør det lettere at påføre tapetklister eller maling. 

Køb glasvæv, glasfilt, væv og klæber med hurtig levering og til en billig pris

Udvalget hos 10-4.dk er stort i forskellige typer og farver, hvor du kan finde det glasvæv, glasfilt, væv og klæber som passer til dit projekt. Samtidig kan du finde en række tilbehører som afdækning, grunder, pensler og rullebakker, som du skal bruge til malerprojektet. Generelt har vi rigtig gode priser og vi har gjort det nemt for dig at finde de billigste priser, hvor du kan gå efter mærket 'Billigst på Pricerunner'. Vi har hurtig levering og har du spørgsmål i forbindelse med din online bestilling, så har vi en god kundeservice, der kan hjælpe dig i mål. Du er også velkommen til at besøge vores centre og få hjælp af vores faglige rådgivere i malerafdelingen.

Hos 10-4.dk finder du også et stort udvalg af malerværktøjrengøringafdækningPolyfilla og vægspartel som du får brug for når du skal færdiggøre projektet. Mangler du spartelmasse til at udjævne huller og revner i væggen, kan du her finde spartelmasse i flere størrelser.

Spørgsmål? Få gratis hjælp i vores kundeservice!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den maling og olie, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.