Dørstopper

En dørstopper skal kunne forene sikkerhed, funktionalitet og stil, så du kan skabe en tryg og struktureret atmosfære i ethvert erhvervs- eller offentligt miljø eller skrammer og smækkende døre i den private bolig. Uanset om du søger en diskret vægmonteret løsning, en robust gulvmonteret beskytter eller en elegant magnetisk dørstopper, så opfylder vores sortiment dine behov og krav. 

Filter:
Sortering:
44 produkter

Dørstopper i flere forskellige materialer og størrelser

En dørstopper bruges typisk til at forhindre en dør i at lukke eller bevæge sig uønsket. For at holde en dør åben, kan du placere en dørstopper under, foran eller bag døren, for at forhindre den i at lukke sig selv. Dette kan være praktisk, når du har brug for at transportere ting ind eller ud af et rum, ønsker at skabe ventilation eller en åben fornemmelse i et område. En dørstopper kan også bruges til at beskytte vægge, møbler eller andre genstande, der kan blive beskadiget, hvis en dør åbnes for hurtigt eller hårdt. 

Hvis der er risiko for, at en dør kan slamme og forårsage skade på vægge, møbler eller fingre, kan en dørstopper bruges til at forhindre, at døren lukker for hurtigt eller hårdt. Det kan være især nyttigt i hjem med små børn eller kæledyr, der kan få fingrene eller halen i klemme. I visse situationer kan en dørstopper bruges som en midlertidig sikkerhedsforanstaltning for at forhindre uønsket adgang til et rum.

Du finder vores dørstoppere i flere farver som rustfrit stål, messing, hvid og materialer som rustfrit stålgummi og plast.

Hos 10-4.dk finder du dørstoppere fra flere producenter herunder Habo. Habo er kendt for produkter af god kvalitet og omhyggeligt udvalgte materialer.

Dørstoppere til montering på væg, gulv og håndtag

Der er flere typer dørstoppere, der er populære og ofte brugt afhængigt af deres funktion og æstetik. Her er nogle af de mest almindelige typer. 

 • Gulvmonteret dørstopper
  • Denne type dørstopper er fastgjort til gulvet og består normalt af en metal- eller gummiplade, der stikker op. Når døren åbnes, rammer dørstopperen pladen og forhindrer døren i at åbne for vidt eller ramme væggen. Gulvmonterede dørstoppere er robuste og effektive til at beskytte både døren og omgivelserne.
 • Vægmonteret dørstopper
  • Denne type dørstopper monteres på væggen bag døren. Den kan være lavet af metal eller gummi og fungerer ved at stoppe døren, når den åbnes. Vægmonterede dørstoppere er populære, da de er nemme at installere og ikke er i vejen på gulvet.
 • Dørstopper i form af en kile
  • Dette er en simpel og billig type dørstopper. Den består normalt af et stykke gummi eller plast, der er formet som en kile, og den placeres under døren for at holde den åben eller forhindre, at den lukker helt. Kilestoppere er lette at bruge og transportere, hvilket gør dem ideelle til midlertidig brug eller når du er på farten. Her finder du vores Knudsen kiler.
 • Magnetisk dørstopper
  • Denne type dørstopper bruger magneter til at holde døren åben. Den består af en magnetisk plade, der fastgøres på væggen eller gulvet, og en magnet, der er monteret på døren. Når døren åbnes og magneten nærmer sig den magnetiske plade, vil de tiltrække hinanden og holde døren åben. Magnetiske dørstoppere giver et rent og minimalistisk udseende og kan være særligt nyttige, når man ønsker at holde døren åben uden synlige dørstopper.

Er det til udendørs brug kan du også bruge gliphage og glipfald eller en anden variant af beslag.

Billige dørstoppere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på dørstoppere af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige træbeskyttelse, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder her hele udvalget af døreudhusdørefacadedøreindvendige døre skydedøre og indbygningskarme. Dertil har vi også et stort udvalg af døråbnere og -lukkeredørgreb og låslangskilteslutbliksvingdørshængslerskydeporttilbehørskydeskabstilbehørskydedørsskinnerskydedørsbeslag og dørstoppere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.