Skydeskabstilbehør

Vi har tilbehøret som du har behov for når du skal lave dit skydeskab.

Filter:
Sortering:
27 produkter

 

Når du skal lave en skydedør i boligen, er der forskelligt skydedørstilbehør, som du måske har brug for. Dette inkluderer skydedørsskinner og hjulsystemer, der muliggør glat og nem bevægelse af døren. Der findes forskellige designs og materialer til skydedørsskinner afhængigt af din æstetik og præferencer. En dørstopper forhindrer døren i at glide for langt og beskadige væggen eller omgivelserne. Det kan være en faststående stopper eller en fjederbelastet variant. 

En Soft-close-mekanisme giver døren en dæmpet lukning, så den ikke smækker i ved lukning. Det kan være særligt nyttigt for at forhindre støj og beskytte døren. Dørbeklædning og tætningslister: Disse komponenter kan hjælpe med at forhindre træk, støj og støv ved at skabe en tæt forsegling mellem døren og karmen. 

Billigt skydeskabgstilbehør af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud skydeskabstilbehør af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder her hele udvalget af døreudhusdørefacadedøreindvendige døre skydedøre og indbygningskarme. Dertil har vi også et stort udvalg af døråbnere og -lukkeredørgreb og låslangskilteslutbliksvingdørshængslerskydeporttilbehørskydeskabstilbehørskydedørsskinnerskydedørsbeslag og dørstoppere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.