Skydeporttilbehør

I vores udvalg af skydeport-tilbehør, får du de produkter, som kan forbedre funktionaliteten og samtidig give dig din skydeport en god æstetik. I vores kategori, tilbyder vi det du behøver for en problemfri installation, sikkerhed og personlig tilpasning af dine skydeporte, så du kan få den bekvemmelighed, præcision og stil du ønsker.

Filter:
Sortering:
18 produkter

Hvilke fordele opnår du med tilbehøret til skydeporte?

Skydeport-tilbehør bruges typisk i forbindelse med installation og anvendelse af skydeporte. Skydeporte er store, horisontale porte, der åbnes og lukkes ved at glide sidelæns langs en sporstang. Skydeport tilbehør kan være nødvendigt under montering og installation af skydeporte. Det kan omfatte forskellige typer beslag, monteringsplader, hjul, ruller og justerbare komponenter, der sikrer en korrekt og stabil fastgørelse af skydeporten. Dertil kan det være skydedørsskåle, dørholdere og skinner som bidrager til en behagelig åbning af skydedøren. En portfanger kan være en fordel så porten bliver fanget og ikke hopper af glideskinnen.

Elementer du får brug for

Når du skal lave en skydeport, er der flere elementer af skydeporttilbehør, som du har brug for. Skydeportskinne og vogne er hjertet i en skydeport, da det giver porten mulighed for at bevæge sig jævnt og nemt langs åbningen. Der findes forskellige typer skinnesystemer, f.eks. enkelskinne eller dobbeltskinne, afhængigt af portens design og størrelse.

Endestop forhindrer porten i at bevæge sig for langt og beskadige sig selv eller omgivelserne. Støttehjul giver stabilitet og understøttelse til porten. De er især vigtige for store eller tunge skydeporte. Du vil sandsynligvis have brug for forskellige typer skruer og beslag til at montere skydeportens komponenter på plads.

Billigt skydeporttilbehør af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud skydeporttilbehør af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder her hele udvalget af døreudhusdørefacadedøreindvendige døre skydedøre og indbygningskarme. Dertil har vi også et stort udvalg af døråbnere og -lukkeredørgreb og låslangskilteslutbliksvingdørshængslerskydeporttilbehørskydeskabstilbehørskydedørsskinnerskydedørsbeslag og dørstoppere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.