Svingdørshængsel

Et svingdørshængsel, også kendt som en pivot hængsel eller center hængsel, bruges til at montere og understøtte svingdøre. Svingdøre er døre, der åbner ved at dreje om en lodret akse i stedet for at svinge ind eller ud som en standard dør. Svingdøre bruges typisk på steder med høj trafik og behovet for effektiv adgangskontrol.

Hvor bruger man typisk svingdørshængsler?

I hjemmet bruger man normalt ikke svingdørshængsler i samme omfang som i kommercielle eller offentlige bygninger. Dette skyldes primært, at svingdøre er mere almindelige i steder med høj trafik og behovet for effektiv adgangskontrol. 

Svingdørshængsler anvendes ofte for at sikre en glat strøm af trafik, da de kan rotere i begge retninger uden at kræve meget plads. De kan også bruges for at lette adgangen for f.eks. personale, især når der håndteres materialer eller madvarer. Eller for at skabe en bekvem og strømlinet indgang for kunder.

Billige svingdørshængsler af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud svingdørshængsler af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder her hele udvalget af døreudhusdørefacadedøreindvendige døre skydedøre og indbygningskarme. Dertil har vi også et stort udvalg af døråbnere og -lukkeredørgreb og låslangskilteslutbliksvingdørshængslerskydeporttilbehørskydeskabstilbehørskydedørsskinnerskydedørsbeslag og dørstoppere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.