Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Regntøj

Her ser du vores udvalg af regntøj til dig, der gerne vil holdes tør, hvad enten der er skydbrud eller støvregn. Vi har et sortiment bestående af regnbukser, regnjakker og praktiske overalls. Undgå at blive kold, våd og nedkølet. Vi har flere forskellige modeller og størrelser fra både Mascot, Ocean, Snickers og Elka. 

produkter

Bredt udvalg i regntøj

Hos 10-4.dk fører vi regntøj til både den professionelle håndværker og til gør det selv-manden. Vores slidstærke regntøj har mange praktiske detaljer og er fremstillet i åndbart materiale. Det danske vejr er ustadigt, og det er derfor altid en god ide at have et sæt regntøj med, hvis du udfører dit arbejde udendørs. 
Arbejder du i miljøer, for det er vigtigt med høj synlighed for din egen sikkerhed, har vi også en løsning til dig! Vi har fluorescerende regnjakker og regnbukser fra bl.a. Mascot, der er fremstillet med en masser reflekser, der helt sikkert vil gøre dig synlig for dine omgivelser. 

Uanset om du mangler regntøj til fritid eller arbejdet, har vi det her!

Kvalitets regntøj

Her på 10-4.dk forhandler vi kun kvalitets regntøj! Alt vores regntøj er 100% vindtæt og vandtæt, så du er sikret, at du bliver holdt tør dagen lang! Regntøjet er nemlig fremstillet med tapede eller svejsede sømme!

Regntøj fremstillet i PU eller PVC har en utrolig høj slidstyrke og forbliver samtidigt vandtæt indtil belægningen er helt eller delvist slidt igennem. Jo kraftigere materialet er, jo større er vandtætheden samt slidstyrken! Regntøj med svejsede sømme er 100% vandtætte, og når regntøj i PVC eller PU har været i forbindelse med vand, kan du nemt og hurtigt ryste vandet af, og dit regntøj er klar til brug igen. Din hud kan dog ikke ånde igennem dette materiale, så når du arbejder eller cykler, er det måske nødvendigt med ekstra ventilation. 

Når du arbejder, kan det være en fordel med åndbart regntøj, da den åbenlyse fordel er, at det din krop kan ånde igennem materialet. Åndbart regntøj er imprægneret på ydersiden, så regnen ikke kan trænge igennem. Imprægneringen slides ved brug, og typisk ved forkert vask, hvorfor denne type af regntøj skal vaskes med et specielt vaskemiddel. Derudover skal du huske at genimprægnere en gang i mellem, så dit regntøj forbliver vandtæt. Sømmene kan ikke svejses, og er typisk længere tid om at tørre, da denne type af regntøj vil suge vandet. 

Med regntøjet fra 10-4 er du heldigvis sikret at få rigtig meget for pengene!

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.