Makita 40V XGT®

- en ledningsfri løsning med ekstrem ydeevne og effektivitet

XGT® er Makitas 40V-system med maskiner, batterier og opladere, der har en perfekt kombination af innovativt værktøjsdesign og batterier med høj effektivitet, der lever op til de højeste standarder og krav. Makitas XGT®-maskiner og -batterier har et indbygget program med digital kommunikation mellem batteri og maskine, der sikrer dig den mest optimale ydeevne. 

Læs mere om fordelene ved Makita 40V XGT nederst på siden.

Sortering:
49 produkter

Fordele ved Makita 40V XGT®

Robusthed og styrke

De nye XGT®-batterier er ekstra slidstærke, og har vandtæt tredobbelt struktur og kortslutningsbeskyttelse. Det betyder, at maskinerne og batterierne er modstandsdygtige over for både vand og støv, og de kan således anvendes under selv barske forhold. Batterierne er stødbeskyttede takket være celleholder og et robust kabinet udvendigt.

Hurtig og kompatibel opladning

De stærke 40V maskiner er udstyret med et hurtigt opladningssystem. Det betyder, at 2,5 Ah-batteriet er opladet efter bare 28 minutter, mens 4,0 Ah-batteriet er fuldt opladet efter 45 minutter. Batterierner er udstyret med en 4-LED-indikator, så du altid har overblik over, hvornår det er tid til en opladning. Ved tilkøb af en adaptor er det muligt at oplade både LXT®- og XGT®-produkter.

Fremtidssikret løsning

Den unikke kombination af innovativt design, højeffektive batterier og det indbyggede kommunikationsprogram er med til at gøre XGT® til det bedste system på markede. Med Makita XGT® får du altså en både stærk og fremtidssikret løsning.

Køb hele udvalget af Makita elværktøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.