Dyrup Metallic Maling - Gør-det-selv

Trænger du til nyt liv i stuen, på værelset eller andre steder? Med Dyrups nye Metallic maling som fås i fem forskellige farver, kan du skabe et helt nyt udtryk i det enkelte rum. Malingen har en effekt som skaber en fin og skinnende metallisk overflade. Udtrykket er aldrig ens, da effekten reflekterer når lyset rammer malingen.  

I denne video giver vi dig vores bud på, hvordan du kan bruge de forskellige malinger fra Dyrup. Det handler bare om at være kreativ og skabe det udtryk du ønsker i dit hjem! 

Dyrup Metallic maling fås i farverne, Golden Copper, Metallic Champagne, Shimmering Purple, Shiny Blue og Silver Metal. Der er derfor en farve for alle, hvad end du ønsker at male børneværelset eller en væg i gangen. Med Dyrups nye maling kan du nemt og hurtigt skabe et nyt udtryk, som adskiller sig fra normalen. Se hele udvalget af metalliske malinger.

 

Til vores ‘gør-det-selv’ projekt bruger vi følgende materialer og produkter:

 

Step 1: Sørg for at din væg eller dit møbel er klar til Dyrups Metallic farver. Malingen kræver enten en grunder eller en malet overflade, i vores tilfælde maler vi Dyrup Metallic maling på en hvid væg. 

Step 2: Hvis du ligesom os ønsker at skabe et mønster, skal du nu finde ud af hvordan det skal se ud. Vi bruger en smal malertape til at lave forskellige linjer på væggen. 

Step 3: Vælg den/de metalliske farver, som du ønsker at bruge til dit projekt. Vi bruger Dyrups metalliske farve Silver Metal.

Step 4: Vurder selv, hvorvidt overfladen skal have mere end ét lag. I vores tilfælde maler vi tre lag for at opnå det bedste resultat. 

Step 5: Efter den første metalliske farve er det nu tid til at placere malertapen, som du ønsker. Vi har placeret tapen tilfældigt og går derfor ikke efter et bestemt mønster.

Step 6: Når du er tilfreds med placeringen af tapen, maler du igen med den/de metalliske farver, du ønsker. I vores tilfælde maler vi med Dyrups Shiny Blue.

Step 7: Ligesom med den første metalliske farve er det op til dig at vurdere, hvor mange lag den/de valgte malinger skal have.

Step 8: Hvis du har malet et møbel, anbefaler vi, at du bruger en klar lak for at gøre malingen mere slidstærk. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.