Oplader

Få Danmarks bedste pris på opladere. Derudover kan du her på siden finde powerbanks, så du er sikret aldrig at løbe tør for strøm, og så du altid vil kunne starte bilen eller båden med et dødt batteri. Endelig kan du naturligvis også finde opladeren til dine genopladelige batterier. 

Filter:
Sortering:
17 produkter

Magsafe oplader til Apple Macbook

Vores udvalg af Magsafe opladere passer til størstedelen af de forskellige Macbooks. Du finder både Magsafe oplader 1, som er til Macbooks uden retinaskærm og et udvalg af Magsafe oplader 2, som er til Macbooks med retinaskærm.

Magsafe 2 oplader
Er kompatibel med alle Macbook air modeller fra 2012 og frem. Macbook opladeren er med et 5-pin fladt hoved, med en indikator for ladestatus, og så er den magnetisk, så du undgår uheld, hvis du skule snuble i ledningen. Selve opladerhovedet, som man stikker ind i computeren, er mindre og passer til det tynde design på air modellerne og deres retinaskærme.

Magsafe 1 oplader
Denne oplader har et lidt større opladerhovede som er det stykke der stikkes ind i computeren. Derfor passer denne også til de ældre modeller fra før 2012. Macbook opladeren er med et 5-pin fladt hoved, med en indikator for ladestatus, og så har den selvfølgelig også det praktiske magnetisk L-stik.

Klik ind på produktet og se om den passer til netop din Macbook.

Se også vores udvalg af Batterier | Elartikler | Elværktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.