PreviousNext

Terrasse

Robotplæneklipper

Hegn

Velkommen til Danmarks førende online byggemarked og tømmerhandel

Hos 10-4.dk byder vi dig velkommen til et stort udbud af byggematerialer, tømmerhandel, værktøj, elværktøj, havemaskiner og meget mere til byggeriet, huset eller haven for både professionelle og gør-det-selv-entusiaster. Når du køber hos 10-4.dk får du kvalitetsprodukter til byggeri og renovering. Uanset om du er på udkig efter trævarer, isoleringsmaterialer, værktøj, eller maling, så har vi det, du behøver for at realisere dine byggeprojekter. Vi forstår vigtigheden af pålidelighed og effektivitet, hvorfor du er sikret hurtig og sikker levering. Vi leverer til hele Danmark (volumiøse varer til ikke-brofaste øer dog undtaget).

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel er en dansk- og familieejet virksomhed, som startede tilbage i 1947, da Henry Kjeldsen åbnede sin første tømmerhandel i Ringkøbing. Gennem årene har vi udvidet vores horisont og transformeret os til et af Danmarks førende online byggecentre og tømmerhandlere. Vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og uovertruffen kundeservice har været nøglen til vores succes. Vi er stolte over at have bevaret vores lokale rødder, samtidig med at vi har udvidet vores rækkevidde for at betjene hele landet gennem vores webbutik. I dag er det tredje generation i familien Kjeldsen, Kasper Keldsen, der er direktør i virksomheden.  

På en lang række varer får du gratis fragt, og du finder altid et hav af gode tilbud i vores webshop. Ønsker du at modtage tilbud direkte fra 10-4.dk en gang om ugen? Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, du skal blot indtaste din e-mailadresse, navn og kundetype i boksen nedenfor – så får du tilbuddene og den nyeste tilbudsavis direkte i din indbakke.

Læs mere

Online byggemarked med stort udvalg

Vi er et byggemarked med et bredt udvalg af byggematerialer til forskellige byggeprojekter, fra gør-det-selv projekter til større byggeprojekter.

Vi er ikke bare et byggemarked, men et billigt byggemarked, som har samlet markedets bedste og billigste udvalg af byggematerialer m.m., så du kan komme i mål med dit byggeprojekt til den billigste pris.

Står du og skal købe gulv, værktøj, elværktøj, arbejdstøj, plæneklipper, robotplæneklipper eller andre havemaskiner, så har vi et stort udvalg fra en række kendte mærker. Skal du i gang med et større bygge- eller renoveringsprojekt, så finder du et bredt sortiment af byggematerialer som f.eks. terrassebrædder, isolering, fibergips, Troldtekt træbeton og meget mere.

10-4 er desuden et byggemarked, som henvender sig til både privat- og erhvervskunder.

Tømmerhandel – kvalitet til billige priser

10-4 er en traditionel tømmerhandel, som startede i 1947 i Ringkøbing. Vi er en tømmerhandel, hvor du finder det bedste træ til lavpris. Uanset dine evner og formål kan vi hjælpe dig godt på vej, hvis du skal lægge nyt gulv, bygge loft eller bygge en sæbekassebil.

Vi har samlet træ og andre byggematerialer fra markedets bedste leverandører, så kvaliteten altid er i top. Du kan trygt benytte 10-4.dk som din tømmerhandel, hvis du skal have ny terrasse eller lægge et trægulv

Vi er en tømmerhandel med 6 fysiske butikker. Siden 2011 har det været muligt at købe byggematerialer online hos 10-4.dk, og få dem leveret hjem til sig selv. Besøg også vores outlet, hvor du finder vores restpartier til yderst fordelagtige priser. Ønsker du en stilling hos 10-4, kan du her se vores ledige jobs.

Find dit nærmeste byggecenter

Du finder vores byggecentre i RingkøbingUlfborgVardeViborgVidebæk og Aarhus, mens du naturligvis også finder hele vareudbuddet fra den traditionelle tømmerhandel og byggemarked på 10-4.dk.

Åbningstiderne varierer for butikkerne - tjek gerne din butiks åbningstid på vores hjemmeside.

Fælles for butikkerne er, at vores dygtige personale altid står klar til at rådgive privatkunder såvel som alle typer af håndværkere uanset, om du er tømrer, smed eller noget helt andet.

Køb trygt hos 10-4.dk – vi har masser af tilfredse kunder

Hos 10-4 stræber vi i høj grad efter at have glade kunder gennem god kundeservice, troværdighed og gode oplevelser. Og netop glade og tilfredse kunder har vi masser af.

Vi har over 31.000 tilfredse kunder på Trustpilot - så du kan trygt bestille dine varer online hos os.

Har du brug for hjælp?

Vores erfarne og dygtige medarbejdere er altid klar til at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter eller give vejledning om, hvordan produkterne anvendes bedst muligt.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig eller tage imod dig i en af vores byggemarkeder!

Har du brug for professionel rådgivning?

Har du spørgsmål til produkter, materialeberegning eller fremgangsmåder? Så er vores dygtige faguddannede medarbejdere klare til at rådgive dig. Så tag endelig kontakt til os.

Mere om 10-4

Er du yderligere interesseret i at lære os bedre at kende? Så kan du læse mere om os eller se vores profilvideo nedenfor:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.