Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Fliseskærer

Fliseskæren sikre dig det perfekte snit af fliser. Et uundværligt værktøj når der skal sættes fliser op i køkkenet eller på badeværelset. Du kan også bruge fliseskæren til at skære klinker til gulvet i fx bryggerset. Se udvalget af fliseskærer herunder.

produkter

Fliseskærere hos 10-4.dk

Står du med et nyt projekt til haven? Skal du have lagt en nye terrasse, havetrapper eller skal du have skiftet dine gamle fliser ud? Hvis du står med det og skal gøre det selv, så kan du meget passende anskaffe dig en fliseskærer.

Fliseskæren er et uvurderligt stykke værktøj til dig som skal arbejde med fliser til dit haveprojekt. Fliseskæreren behøver dog ikke kun at være begrænset til udendørs opgaver. Den er også herligt stykke værktøj til hvis du skal have et nyt køkken med fliser, eller et ny badeværelse. Det at du uden problemer kan skære dine fliser til er simpelthen en stor del af arbejdet og det gør bare hele processen meget lettere.

Fliseskærere til alle niveauer

Her på siden har vi fliseskærere til alle niveauer og budgetter. Priserne rangerer fra ca. 500 til ca. 15.000 kr. Du får selvfølgelig hvad du betaler for og de dyrere modeller kan nogle flere ting og skære til på andre måder.

Vi forhandler hos 10-4, 3 forskellige mærker indenfor fliseskærere som hver især har et højt niveau af kvalitet og holdbarhed.

Battipav, Einhell og Fox fliseskærere kan alle tre løse dine skæreopgaver, så du kan komme i gang med dit projekt. Det skal dog siges at Battipav leverer de bedste og mest fleksible løsninger. Så hvis du ikke vil gå på kompromis med dine muligheder, så skal du anskaffe dig Battipav. Einhell og Fox kan dog også løse mange opgaver, og kan bruges til de fleste projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.