Pensler til vinduer

Her finder du pensler der er velegnet til maling af vinduer. Se hele udvalget af Anza pensler til maling af vinduer herunder.

Hvad kendetegner en pensel til maling af vinduer?

En pensel til maling af vinduer bør have visse egenskaber for at gøre arbejdet mere effektivt og opnå en pæn finish. Her er nogle faktorer at overveje.

 • Børsteform
  • En pensel med en skrå eller vinklet børsteform er typisk velegnet til maling af vinduer. Den skrå form giver mulighed for nem adgang til kanter, hjørner og sprosser på vinduer, hvilket gør det lettere at opnå en præcis påføring.
 • Børstestørrelse
  • Vælg en pensel med en passende størrelse til dine vinduer. Afhængigt af størrelsen på vinduerne kan du bruge en mindre pensel til detaljerede områder og en større pensel til at dække større flader. Du kan også overveje at have både en smal og en bred pensel til forskellige områder.
 • Håndtag
  • Penselens håndtag bør være behageligt at holde og give god kontrol over penslen. Et ergonomisk designet håndtag kan gøre arbejdet mere komfortabelt, især når du maler vinduer over længere tid.
 • Præcision
  • En pensel til maling af vinduer bør være i stand til at give en præcis og jævn påføring af maling. Børsten bør have stive børstehår, der giver god kontrol og reducerer risikoen for sløring eller ujævnheder i malingen.

Husk også at rengøre og opbevare penslen korrekt efter brug for at forlænge dens levetid og bevare dens ydeevne til fremtidige projekter.

Du finder en pensel til alle formål hos 10-4.dk

Vores udvalg af platinum pensler til vinduer er særdeles velegnede til formålet og fås som rundpensel eller som penselsæt.

Platinum og elite rundpensel

Platinum rundpensel gør det nemt at male vinduer, sprosser og detaljer både hurtigt og med et særdeles flot resultat, uden dryp og stænk. Penselen sikrer at du får rigeligt med maling op og den runde form sikrer, at toppen på penslen er i kontakt med overfladen som skal males og at malingen påføres jævnt. Anza platinum og elite rundpensel findes i 15 mm, 20 mm og 25 mm.

Hos 10-4.dk finder du pensler af mærket Anza, hvor der er forskellige kvaliteter som kan være gode at kende forskellen på.

 • Platinum er den bedste kvalitet og Anzas bedste valg for et godt resultat.
  • God kapacitet og dækkeevne, ergonomis skaft, blik i rustfrit stål og giver en meget fin finish.
 • Elite er en allround kvalitet til dig, der vil have et fint resultat.
  • Høj malingsoptagelse, grebsvenligt skaft og giver en fin finish.
 • Basic og Go er en enkel kvalitet til simple opgaver.

Hos 10-4.dk kan du finde pensler til alle formål, og i forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af all-round pensler, lim- og ludpenslerpensler til træmøbler og karmepensler til vinduerpensler til facade og træbeskyttelsepensler til væg og loftmalingpenselsæt og radiatorpensler.

Billige pensler af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på pensler af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp i vores kundeservice!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den maling, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.